Foto: Mati Hiis
Krimi
11. jaanuar 2012, 19:22

Kadunud restoraniärimees leiti tapetuna (10)

Novembri alguses kadunuks jäänud restoraniärimees Tiit Kangro leiti detsembri lõpus Raplamaal tapetuna, praeguseks on vahi alla võetud ka tema arvatav tapja.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Arno Põder ütles ERR-i uudisteportaalile, et 27. detsembril leiti Raplamaal Kehtna vallas veekogust tundmatu mehe vägivallatunnustega surnukeha.

"Uurimise käigus selgus, et tegemist on novembri alguses Tallinnas kadunuks jäänud Tiit Kangroga," nentis Põder.

Põdra sõnul võeti juba detsembri alguses muudes kuritegudes kahtlustatuna vahi alla 34-aastane mees, keda on alust kahtlustada ka Kangro tapmises.

"Kahtlustatav ja ohver olid omavahel tuttavad," ütles Põder.

Õhtulehes ilmus tänavu novembri alguses artikkel segastel asjaoludel kadunuks jäänud ärimees Tiit Kangrost. "Eelmise nädala reede õhtul [4. novembril – toim] kella üheksa paiku helistas Tiit mu õele ja leppisime laupäeva hommikuks kokkusaamise. Ta pidi meile oma restoranis hommikusööki pakkuma. Kui talle laupäeval kell pool üheksa, pool tundi enne kokkusaamist, helistasin, ei võtnud ta enam toru," rääkis Tiidu lähedane tuttav Tiina lehele.

Kuna Tiit ei ole selline inimene, kes telefoni vastu ei võtaks ega helistaks tagasi, aimas naise süda halba. "Kui ühe tuttava tütar õhtul helistas Tiidu telefonile, vastas seal hoopis mingi võõras mees," räägib Tiina esimesest sõbra kadumisega seotud kahtlasest asjast. Restoraniomaniku ja ka individuaalreise korraldanud Tiidu kadumise juures oli naise sõnul muudki kahtlast.