Printsess Caroline oma noorema tütre Alexandraga, kelle isast ta elab juba aasta jagu lahus. Foto: SIPA/SCANPIX
Inimesed
9. september 2010, 13:28

Monaco Caroline on armunud vanasse sõpra

Ligi aasta aega oma seaduslikust abikaasast lahus elanud Monaco printsess Caroline leidis uue armastuse, kirjutab Iltalehti.

53aastase Caroline'i abielu Hannoveri printsi Ernstiga, 56, purunes umbes aasta tagasi, põhjuseks mehe alkoholism, vägivaldsus ning viimaks ka truudusetus.

Caroline elas oma kolmanda abielu karilejooksu rängalt üle: võttis kõvasti kaalus maha, oli näost ära ning hoidus inimestest eemale. Nüüd aga särab kirju minevikuga kaunitari silm taas. Tema seltsis võib näha Euroopa kõrgseltskonnas tuntud härrasmeest, Londonis elavat kunstiärimeest Gerard Faggionatot.

Faggionato 50 aasta juubel augusti lõpus oli vägev seltskonnaüritus, kuhu oli kutsutud umbes kolmsada inimest. Printsess Caroline saabus Sitsiiliast põhja pool asuvale Panarea saarele efektselt - isikliku luksjahiga.

Caroline ja Gerard on ammused tuttavad, ent lembeleegid lahvatasid nende vahel lõkkele alles hiljaaegu. Suvel veetsid nad ühist puhkust koos Caroline'i ja Ernsti 11aastase tütre Alexandraga. 

Ametlikult on Caroline ja Ernst endiselt abielus, ent Monaco ajakirjandus ennustab, et õige pea teatavad nad lahutusest. 

Kääbusriigis on peagi pulmi oodata: Caroline'i vend, paadunud poissmeheks peetud vürst Albert II abiellub järgmisel aastal endise tippujuja Charlene Wittstockiga. Räägitakse, et altari ette kibeleb ka Caroline'i vanem tütar, 24aastane Charlotte Casiraghi, kes on tuntud seltskonnakaunitar.