Pierre Casiraghi koos oma sõbratari, krahvinna Beatrice Borromeoga oma onu, Monaco vürsti Albert II pulmas. Foto: AFP/SCANPIX
Maailm
20. veebruar 2012, 13:53

Monaco prints peksti New Yorgi baaris läbi (26)

Monaco prints Pierre Casiraghi sattus New Yorgi Meatpacking Districti baaris nii ägedasse kaklusse, et viidi haiglasse.

New York Posti andmeil puhkes printsess Caroline'i 24aastasel pojal Pierre Casiraghil ja tema elumeestest semudel laupäeva öösel tüli endise Manhattani klubiomaniku Adam Hockiga.

"Pierre'i nägu oli lõhki, igal pool olid haavad ja veri," ütles üks šokeeritud pealtnägija. "Jäi mulje, et tal läheb plastikakirurgi vaja."

Lehe allikate andmeil oli Monaco vürstinna Grace'i tütrepoeg ise süüdi, et tuupi sai. Noormees ja tema kaaslased, nende seas Paris Hiltoni endine kallim Stavros Niarchos III, hakanud 47aastase Hocki laua juures laiama. Pierre ja tema semud mõnitanud Hocki seltskonnas olnud supermodelle Natasha Polyt, Valentina Zalyaevat ja Anja Rubikut ning rüübanud 500-dollarilisest viinapudelist Hocki laual.

"Järgmisel hetkel oli põrgu lahti," räägib lehe allikas.  Hock andnud printsile säärase rusikahoobi, et too lendas ruumi teise otsa ja maandus laual. Seejärel said Hocki rusikaid maitsta ka Pierre'i kaaslased. 

Casiraghi viidi haiglasse, kust ta kirjutati välja laupäeva pärastlõunal. Ehkki Hockile on esitatud süüdistus kallaletungis neljale mehele, väitis ta Manhattani kriminaalkohtus, et oli ise ohver. "Kaitsesin end ja teisi. Miks [Casiraghil ja tema sõpradel] käsi raudu ei pandud?"

"Mu klient pole mingi Bruce Lee," kinnitab Hocki advokaat, kuulus Salvatore Strazzullo. "Need neli kutti on rikkad pärijad, kes arvavad, et maailm kuulub neile. Nad on nagu ärahellitatud jõmpsikad."