Aveli Jänes

Puuduta mind
19. november 2021, 23:36

VIDEOINTERVJUU | Elus kannapöörde teinud Aveli Jänes: tundsin, et pean kiirelt midagi ette võtma või muidu suren ära

Aveli Jänes, keda teatakse tele­saadete „Teekond iseendani“, „Armastust otsides“ ja „Hooaeg“ kunagise saatejuhina, tegeleb täna hoopis põnevamate teemadega. Ta on need ise välja mõelnud ja ellu viinud. „Eestlastel on kõigil alateadlik stress ja see mõjutab nende igapäevast funktsioneerimist, aga mul on sellele lahendus,“ põrutab hakkamist täis naine.

Vaata videot!

Aveli Jänes, keda teatakse tele­saadete „Teekond iseendani“, „Armastust otsides“ ja „Hooaeg“ kunagise saatejuhina, tegeleb täna hoopis põnevamate teemadega. Ta on need ise välja mõelnud ja ellu viinud. „Eestlastel on kõigil alateadlik stress ja see mõjutab nende igapäevast funktsioneerimist, aga mul on sellele lahendus,“ põrutab hakkamist täis naine.Vaata videot!

Aveli, oleme harjunud sind nägema telesaadete nagu „Teekond iseendani“, „Armastust otsides“ ja „Hooaeg“ saatejuhi rollis. Nüüd oled teinud täieliku kannapöörde ja märksõnaks on hoopis inimeste aitamine videoteraapiaga.

Täpselt nii. Olen selle tegelikult nimetanud enesekogemuslikuks videoteraapiaks. Kas sina vaatad oma videointervjuusid või telesaateid, kus osaled?

Edasi lugemiseks: