"Hommikusöök staariga" - restoran SALT; Kadri Kristelle Karu; Anu Saagim; restorani perenaine Tiina Video: Tatjana Iljina, Rauno Vahtre
Inimesed
30. aprill 2021, 14:08

Intervjuu ajal juhtus midagi täiesti üleloomulikku, vaimolendid kukkusid möllama

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Kadri Kristelle: mis selgeltnägijate finaalsaates minuga toimus, oli täiesti arusaamatu... (3)

"Selgeltnägijate tuleproovi" lahingusse läksid sel hooajal vaid tugevaimad nõiad, šamaanid, ravitsejad, tunnetajad ja maagid, teiste seas ka viimaste hooaegade staarid – Gruusia maag-ravitseja Anzor, šamaan Evald Kotkasulg, maag Geit, hing Fekeli, teadjanaine Helve ja bioenergeetik Ervin. Kuid nad ei läinud seekord lahingusse üksi. Nõiad said kaaslaseks eriliste võimetega õpilased, kellele oma teadmisi jagada ja enda vääriliseks kasvatada.

"Selgeltnägijate tuleproovi" lahingusse läksid sel hooajal vaid tugevaimad nõiad, šamaanid, ravitsejad, tunnetajad ja maagid, teiste seas ka viimaste hooaegade staarid – Gruusia maag-ravitseja Anzor, šamaan Evald Kotkasulg, maag Geit, hing Fekeli, teadjanaine Helve ja bioenergeetik Ervin.

Staarnõiad valisid hooaja alguses endale õpilased ja osalesid katsetel paarina. Üks õpilastest ja saates uskumatult häid tulemusi saavutanud tunnetaja Kristelle, sai saate algusmeetritel juhendajaks hing Fekeli, kuid poole saate pealt segati kaardipakki ja õpilased ja õpetajad läksid vahetusse. Kristelle uueks teejuhiks sattus maag Anzor. 

Kristelle on saate tõeline üllataja – täht, mis lõi särama ehk eredamaltki kui oodata oskaks. Casting'ulegi sattus Tarus elav naine pooljuhuslikult ning oli veendunud, et ta hääletatakse välja esimeste seas. "Ma ei teadnud oma võimetest midagi, läksin poolnaljaga lihtsalt proovima ja olin šokis kui kümne väljavalitu sekka jõudsin," naerab Kristelle. "Mis edasi juhtus oli veelgi uskumatum – olen kolme finalisti seas! Ütlen ausalt, oli kordi, kui olin valmis loobuma. Lihtsalt energiad ei voolanud enam ja sein oli jutkui ees. Mis finaalsaates minuga toimus, oli täiesti arusaamatu..."

"Hommikusöök staariga" - restoran SALT; Kadri Kristelle Karu; Anu Saagim; restorani perenaine Tiina (Erki Pärnaku)

Arusaamatu oli ka see, mis juhtus hommikusöögil restoranis Salt

Keset meeleolukat vestlust Tiina ja Kristellega kukkus äkki ümber ja veeres tänavale kildudeks šampanjaklaas. Keegi polnud lauda ega klaasi puudutanud. Intsident juhtus hetkel, kui kiitsime restorani vapruse eest keerulistel aegadel ja soovisime edu edaspidiseks. "Selliste silmade ja nägemisega inimene, saab kõigega hakkama," ütles Kristelle restoranipidajale ja samal hetkel purunes klaas kildudeks. Olime üllatusest keeletud. 

Vaata videot!

Edasi lugemiseks: