ÕL TV | Õhtuleht
3. august 2021, 21:21

HOMMIKUSÖÖK STAARIGA

VIDEO | Siret Kotka 35: olen praegu vaba ja vallaline, aga abielus iseendaga (5)

Rakvere Aqva Spa Caesari sviidis on minu hommikusöögi külaliseks hiljuti oma 35. sünnipäeva tähistanud Siret Kotka. Ta on pärit Lääne-Virumaalt, väikesest Triigi külast, kus kasvas üles koos emaga. Iseteadlik tüdruk astus Keskerakonna noortekogusse juba 12-aastaselt ja on tegus poliitikas tänaseni. Kohalike omavalitsuste valimistel on ta Keskerakonna Väike-Maarja vallavanema kandidaat. Tubli naine kasvatab üksi, peagi neljaseks saavat poega, Morganit.

Vaata videot!

Rakvere Aqva Spa Caesari sviidis on minu hommikusöögi külaliseks hiljuti oma 35. sünnipäeva tähistanud Siret Kotka. Ta on pärit Lääne-Virumaalt, väikesest Triigi külast, kus kasvas üles koos emaga. Iseteadlik tüdruk astus Keskerakonna noortekogusse juba 12-aastaselt ja on tegus poliitikas tänaseni. Kohalike omavalitsuste valimistel on ta Keskerakonna Väike-Maarja vallavanema kandidaat. Tubli naine kasvatab üksi, peagi neljaseks saavat poega, Morganit.Vaata videot!

Siret Kotka on sündinud Viljandis ja kasvanud üles väikeses Triigi külas ema Sirle Kotka valvsa pilgu all. Ta on lõpetanud Väike-Maarja Gümnaasiumi ja hiljem studeerinud Tartu Ülikooli sotsiaalteaduskonnas. Kotka bakalaureusetöö teema oli „Keskklassi kujunemisest Eestis“. 2016. aastal omandas ta Tallinna Ülikoolis magistrikraadi politoloogias.

Siret astus Eesti Keskerakonna noortekogusse aastal 2000 ja alates 10. augustist 2004 on ta olnud ka sama erkonna liige. Ta kandideeris 2011. aasta Riigikogu valimistel Lääne-Viru maakonnas ning sai 894 häält, kuid valituks ei osutunud. 1. juulil 2014 sai temast seoses Ester Tuiksoo süüdimõistva kohtuotsuse jõustumisega riigikogu asendusliige.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99