"Särtsuminutid" - Tiit Trofimov; Anu SaagimVideo: Rauno Vahtre
ÕL TV | Õhtuleht
25. mai 2020, 19:55

„SÄRTSUMINUTID“ | Lihtne harjutus vihahoogudest vabanemiseks

"Särtsuminutid" ei näita raugemise märke. Virgutavate harjutustega üritame panna mühinal voolama teie elumahlad, parandada rühti ja trimmida lihaseid. Väiksemate hädade puhul pole mõtet esimese asjana vohmida sisse medikamente, vaid praktiseerida hoopis puhastavaid ja värskendavaid harjutuste seeriaid. Nii võib minna suvele vastu heas vormis ja rõõmsas tujus. 

Täna näitab Tiit kuidas end kiiresti vabastada vihahoogudest

Asetu põlvedele, painuta ette, lõdvesta käed ja õlad. Seejärel hakka rõhutatult häält välja tooma. Õhk tulev kogu kehast välja paisata justkui kõhu kaudu. Tänu sellele harjutusele saad hästi tugeva restardi. Inimene kogub tavaliselt oma viha, ja üldse tunded, päikesepõimikusse. Esimesel korral võiks harjutust teha 21 korda jutti, edasijõudnutele on soovitatav 54 korda. Ideaalis võiks harjutust teha 108 korda jutti.

Tiit räägib ka peneldamisest ehk tülitsemisest, teiste süüdistamisest jne. "Mees naist lüüa ei tohi, aga naine võib pingete maandamiseks erandolukorras mehest poksikoti teha küll," arvab Tiit. "See võib olla vahel päris naljakas ja lõppeda mõlemapoolse hüsteerilise naeruga, mis on amuti tervisele kasulik."  

Vaata täpsemalt videost! 

"Särtsuminutid" - Tiit Trofimov; Anu Saagim

Edasi lugemiseks: