Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
27. aprill 2020, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 28. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sinu lähenemine probleemidele on hästi loogiline, mistõttu on sul praegu kadestamisväärne oskus ka keerulistest asjadest lihtsate sõnadega rääkida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on kindlad sihid silme ees, ent nende poole rühkimise tempo on raugenud. Punnitad küll hambad ristis edasi, aga ainult tahtejõust eesmärkide saavutamiseks ei piisa.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Poleks kuigi mõistlik lubada teistel oma elu juhtida. On otsuste tegemise aeg, võta vastutus enda kanda ja langeta olulised otsused oma vajadustest lähtuvalt.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võimalused ahenevad. Kui eelnevail nädalal otsustavaid pöördeid tegid, võid nüüd endaga rahul olla ja ka autoriteetsete isikute kiitust nautida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Üritad mõne inimesega suhtlemist vältida, sest tunned end temaga miskipärast ebamugavalt. Hullemal juhul paned kaaslased valiku ette, kas suhelda sinu või temaga.

Neitsi
23. august – 22. september

Sinu püsivus pannakse proovile. Asjad ei edene pooltki nii kiiresti, kui sa varem lootnud oled. Kõik ei sõltu vaid sinu püüdlustest, takistused on suuresti tingitud teiste tegevusest.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Praegu sobivad sulle pigem niisugused tööülesanded, mis nõuavad süvenemist ja üksinda pusserdamist. Koostöö ei pruugi kõige paremini laabuda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kellegi teise heaolu sõltub suuresti sinu otsustest. Võta asja mõistusega, ära mine kergema vastupanu teed. Tuleb kaaslaste eest seista, isegi kui see esialgu probleeme juurde toob.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tunned küll vajadust tegutseda, ent teised ei pruugi sinuga õhinat jagada. Need asjad, mille eest vastutad ainuisikuliselt, õnnestuvad paremini, koostöös on aga probleeme.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Hea aeg plaanide tegemiseks ja enese harimiseks. Peaksid üle vaatama oma koolitusvajaduse ning kavandama sedagi, millal ja mida peaksid veel juurde õppima.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui teed asju, mille mõttekuses sa kindel pole, ei ole positiivseid tulemusi loota. Et kuhugi jõuda, pead esmalt uskuma, et eesmärgi saavutamisest on kasu nii sulle kui teistele.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sinult võidakse nõuda selgitusi asjade kohta, mida oled teinud viimasel ajal, aga võib-olla ka aastate eest. Tööasjus jälgi, et dokumendid oleksid ideaalses korras.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Merkuuri ja Saturni kvadraadiga algaval aastaringil on sul vaja kannatust varuda. Mõtle oma plaanid läbi ja liigu edasi pisitasa. Kiire ja mõtlematu tegutsemine tulemust ei anna, pigem tekitab partnereis vastuseisu. Kõige paremini tunned end sõprade seltsis, kus valitseb inspireeriv meeleolu.