Foto: Youtube'i kuvatõmmis
Inimesed
27. aprill 2020, 11:03

VIDEO | Michael Bublé näitas vähktõve seljatanud poega

Michael Bublé ja tema naise Luisana Lopilato Instagram Live'i ülekandes tegi esmakordselt etteaste nende kuueaastane poeg Noah, kellel 2016. aastal oli diagnoositud maksavähk.

Ajakirja People teatel pole kolmelapselise staaripere esmasündinu Noah oma ema-isa Instagrami-ülekannetes varem osalenud, kuid 24. aprilli videos vupsas ta kaadrisse. Enne seda olid Michael ja Luisana rääkinud, kuidas koroonakarantiinis elamine muudab päevad ühesuguseks. "Ma ei tea, mis päev meil on," naljatas Argentina näitlejanna fännidele. "Reede vist?" lisas Bublé naerdes. "Ainus vahe on meie jaoks selles, et reede õhtul, laupäeval ja pühapäeval tohivad lapsed meie voodis magada."

Noah tuli ilmselt ema-isa videoetteaste tuppa ning jälgis neid kaadri tagant. "Tule, ütle tere. Sa oled alati teretulnud, semu," ütles Bublé oma vanemale pojale, kelle noorem vend on neljane ja pisiõde ühene. Ema sülle roninud Noah palus isal mängukitarril üks laul esitada. Nii said fännid kuulda Bublé ja tema naise tõlgendust Shawn Mendese ja Camila Cabello hitist “Señorita".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michael Bublé (@michaelbuble) on

Kui Bublé küsis Noah'lt, miks on tema lemmikpäev reede, vastas poiss: "Sest siis ma saan kommi." Michaelit see vastus ei rahuldanud. "Ei saa kommi," vastas ta ja ärgitas poissi õiget vastust ütlema. See tuligi. "Sest ma saan teie voodis magada!"