Brad Pitt dr Faucina.Foto: NBC/AP/Scanpix
Inimesed
27. aprill 2020, 10:32

Brad Pitt kehastus sketšisaates USA koroonaspetsialistiks dr Fauciks

USAs on praegu hinnatumaid isikuid 79aastane immunoloog Anthony Fauci, kes on korduvalt kummutanud president Trumpi väärväiteid koroonaviiruse kohta. Laupäevases sketšisaates "Saturday Night Live" kehastas Faucit seksisümbol Brad Pitt - nagu oli ka staarspetsialisti enese soov.

Iltalehti teatel küsiti USA riiklikult allergia- ja nakkushaiguste instituudi juhilt dr Faucilt hiljutises CNNi intervjuus, milline näitleja võiks teda kehastada. "Mulle on pakutud mõningaid nimesid - Ben Stiller, Brad Pitt," ütles reporter. Fauci hakkas seepeale naerma: "Muidugi Brad Pitt!"

Laupäevases sketšisõus kehastaski Pitt koroonaeksperti. Oma sõnavõttu alustas ta tänusõnadega kõigile, kes on talle toetust avaldanud, nende seas vanematele naisterahvastele, kes on talle paljastavaid pilte saatnud. (Faucist on tõepoolest viimastel nädalatel kujunenud ootamatu seksisümbol.)

Seejärel asus Pitt materdama president Trumpi väiteid koroonaviiruse vastase võitluse kohta. Näiteks on USA riigipea kuulutanud, et vaktsiin tuleb "suhteliselt varsti". "Kui mõni sõber lubaks teile suhteliselt varsti külla tulla, aga ilmub välja poolteise aasta pärast, olete kindlasti suhteliselt pahane," ironiseeris Pitt dr Faucina. Ka Trumpi väite, et koroonatestid on kõigile kättesaadavad ja pealekauba ilusad, tegi Pitti pihuks ja põrmuks: analüüsi andma pääsevad vähesed ning kui ilusaks nimetada vatipulga torkamist ajju, siis on koroonatest tõesti ilus.