Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
26. aprill 2020, 22:20

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 27. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ametlikul tasandil olnud suhted võivad nüüd võtta isiklikuma pöörde. Mingi ootamatu seik viib selleni, et suhtluspartner kuidagi su hingekeeli puudutab.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ehkki energiatase tegutsemistahet on küllaga, kipuvad nii mõnedki su püüdlused luhtuma. Õhinal tegutsema asudes seisad peagi silmitsi takistustega, mida pole lihtne ületada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled suurepärane meeskonnamängija – oskad teistega arvestada, neid ära kuulata ja aidata. Saad aru, kus on su kaaslaste nõrgad kohad ja oskad aidata neil raskustest üle saada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võiksid elu natuke vabamalt võtta. Parem, kui sul on nüüd vähem kohustusi ja leiad aega ka puhkamiseks ja õues käimiseks, sõpradega niisama lobisemiseks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Parem oleks, kui sa ei suunaks kogu tähelepanu isiklike suhete valdkonda. Sul on tähtsaid ülesandeid täita, olgu need siis tööalase enesetäienduse või õppimisega seotud.

Neitsi
23. august – 22. september

Saad päris hästi aru, millised on su tugevad ja nõrgad küljed. Oskad oma unistusi realistlikult hinnata – keskendu sellele, mis on reaalselt teostatav.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kõige tähtsam on oma ärialaste suhete eest hoolitsemine. Kui vajalike inimestega koostöö laabub, sujub kõik muu juba iseenesest.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kohusetundlikkus on küll hea omadus, ent nüüd tuleb tööelu ringi korraldada selle nimel, et kallitele inimestele pühenduda. Kui lähedased väga abi vajavad, tasub tööst vaba päev võtta.

Ambur
22. november – 21. detsember

Usud, et sul on tarkust küllaga, samuti ka oskust teisi inimesi mõjutada. Paraku aga ei pea kõik sind autoriteediks, mõnele võid hoopiski liiga iseteadliku ja ülbe mulje jätta.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võimalusi oma maailma avardada sul igatahes jätkub, ka kodustes tingimustes. Mil määral neid ära kasutad, sõltub juba su enda avatusest või piiratusest.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sul tuleb leppida tõsiasjaga, et selja taha saad jätta vaid need probleemid, mis oled lõplikult lahendanud. Pooleli jäänud asjad tõusevad paratamatult mingil hetkel taas päevakorda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oluline on oskus märgata, mis su ümber toimub. Ole tähelepanelik, hoia lahti nii silmad kui ka kõrvad – info, mida sa vajad, jõuab siis sinuni.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algaval isiklikul aastal oled jõuline ja iseteadlik. Oled valmis tegutsema ja suuri muudatusi ette võtma. Suhetes oled domineeriv ja ootad partnerilt palju, lähed kergesti armukadedaks. Ka võid asjatult vihastada. Sul tuleb tegeleda oma emotsioonidega ning hoida sisemist tasakaalu.