Marilyn KerroFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
26. aprill 2020, 14:41

Marilyn Kerro: tähtis on mitte jääda kinni minevikku ega inimestesse

Marilyn Kerro jagab sotsiaalmeedias nõu, kuidas elus raskemate hetkedega hakkama saada.

Nii kirjutab Kerro, et kõigel, mida me elus kogeme, sellel on põhjus. Olgu selleks hea või halb. Meie teekond on selleks, et hing saaks kasvada ja kogeda erinevaid emotsioone. 

"Tähtis on mitte jääda kinni minevikku ega inimestesse. Kõige suurem ettevõtmine elus on kõndida see rada nimega ELU enesekindlalt ning usaldades ainult iseend. Keegi ei peagi aru saama Teie valikutest!" soovitab Kerro ja rõhutab, et me ei tohiks hinnata inimesi ja olukordi, kui ei tea tegelikku tõde.

"Kõnni oma teekond ilma, et peaksid vabandama välja oma valikuid ning otsuseid, ainult see viib sinna, kuhu kuulud ning pead jõudma. Ükshetk vaatad tagasi ning saad aru, et oled seal, kus olema pead. Minevik on kogemus, tulevik on lootus. Olevik aga ainus, mida kasutada saad siin ja praegu. Kõnni nii, et tulevased põlved saaksid inspiratsiooni ja läheksid veel kõrgemale ning kaugemale. Rada ei saa kellelegi ette tallata, tuleb võtta ette kõik, mis tundmatu ja uus. See kasvatab ning on ainus tee koju. Sinna, kus sai alguse Sinu terve olemus, elu enne sündi."