Peeter OjaFoto: Teet Malsroos
Inimesed
25. aprill 2020, 13:50

Peeter Oja: tunnen praegu reisimisest puudust (1)

"Vabakutselise elu on samm-samm-jooksen-samm - selline rütm on läbi aja," räägib näitleja Peeter Oja saates "Mis teie kodus uudist?". "Vahepeal pole sul mitte midagi teha, siis tuleb mitu asja korraga."

"Kodus pikemat aega viibimine pole mulle uus asi, aga kuskile ei ole välja minna," räägib Peeter ja ütleb, et kinode, teatrite sulgemine ja kontsertide edasi lükkamine on tekitanud mõttetud rutiini. "Ärkad üles, vaatad, kuidas päev kulgeb, teed süüa, käid poes."

Peeter räägib, et on vaadanud Netflixist hispaanlase sarja "La Casa de Papel". "See oli tore. Väga õigel ajal tuli välja Olav Osolini raamat, sirvid seda, loed, ja niimoodi see päev läheb. Kui on hea ilm, saad aias midagi teha kui viitsimist on. Tavaliselt seda pole," muigab Oja ja lisab, et õnneks on tal aias lamamistoolid, millel saab ilusa ilmaga päikest võtta. 

Kõige rohkem tunneb Peeter puudust reisimisest. "Saaks reisida, kuhugi sõita, kakerdada ringi, nautida teisi kohti, vaadata inimesi," ütleb ta. "Küll need ajad tulevad tagasi, ma arvan."