Val Kilmer 2014. aastal Foto: AP/Scanpix
Film
26. aprill 2020, 13:00

Elumees Kilmer paljastab, millise kaunitari pärast ta pool aastat iga päev nuttis

Val Kilmer tunnistab oma mälestusteraamatus, et on armastuse ori. Ta meenutab armulugusid selliste kuulsate kaunitaridega nagu Angelina Jolie, Cher, Carly Simon ja Cindy Crawford. Kuid ühe näitlejanna järele tunneb 60aastane Kilmer endiselt igatsust.

Kõrivähi tõttu näitlejakarjäärist loobuma pidanud omaaegne seksisümbol Kilmer kirjutab raamatus "I'm Your Huckleberry", kuidas temast sai 21aastaselt lauljanna Cheri kallim. Cher oli temast 13 aastat vanem. 1980. aastate lõpus sai Kilmerist aga naisemees: ta abiellus märtsis 1988 inglise näitlejanna Joanne Whalleyga, kellega ta oli tutvunud Ron Howardi fantaasiafilmi "Willow" võtteil. 1991 sündis neile tütar Mercedes ja 1995. aastal poeg Jack, kuid beebi ei suutnud abielu päästa ning 1996. aasta algul läksid Val ja Joanne lahku. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Val Kilmer (@valkilmerofficial) on

"Mul pole 20 aastat pruuti olnud," kinnitab haigusest räsitud Val raamatus. Kuid tal on õnnestunud õrnusi jagada paljude kuulsate naistega - kas siis ekraanil või eraelus. Näitleja kirjeldab, kuidas ta oli Angelina Joliest sisse võetud juba enne, kui nad 2004. aastal filmis "Alexander" mängisid. "Ma ei jõudnud ära oodata, millal teda suudelda saan." Val tahtnuks kaunitari kallite kinkidega üle külvata. Kuid Angelina kaotas oma järgmise filmi "Härra ja proua Smith" võtteil südame hoopis Brad Pittile.

Kõige rohkem igatseb Val siiski oma kunagist kallimat Daryl Hannah't. Nad hakkasid käima 2001. aastal pärast ühist filmi "In God We Trust", kuid hiljem armus näitlejanna laulja Neil Youngi. 2018. aasta augustis abiellusid nad ametlikult.”

Südamevalu, mida Kilmer Hannah'st lahkuminekul tundis, olnud võrreldamatu.

"Teadsin, et jään teda igavesti kõigest südamest armastama, ning see armastus pole grammigi kahanenud. Armastan Darylit endiselt. Kui me lõpuks lahku läksime, nutsin pool aastat iga jumala päev."