Anna Wintour ja Andre Leon Talley 2013. aastal. Foto: SIPA/Scanpix
Inimesed
26. aprill 2020, 12:00

Endine Vogue'i toimetaja tümitab Anna Wintouri: „Ta pole headuseks võimeline!“

Ameerika Vogue'i endine toimetaja Andre Leon Talley kinnitab, et ajakirja peatoimetaja Anna Wintour on talle jätnud sügavad hingehaavad. Inimlikku headust polevat moemaailma mõjukaimal naisel mitte kübetki.

Briti lehe Daily Mail veebiversioon avaldas katkendi Talley peatsest mälestusteraamatust. 70aastane ekstsentriline moeajakirjanik kirjeldab, kuidas Wintour (samuti 70) ta mullu ajakirjast välja puksis, sest ta olla liiga vana, paks ja eba-cool

 
 
 
View this post on Instagram

A big moment!

A post shared by Andre Leon Talley (@andreltalley) on

Talley väidab, et tal on lõputult saatusekaaslasi - ajakirjanikke, stiliste ja modelle, kelle Wintour on oma pikal valitsusajal räbalapuntrana nurka heitnud. "Ta on immuunne kõigi suhtes peale nende võimukate ja kuulsate inimeste, kes Vogue'i veergudel figureerivad," kirjutab Talley septembris ilmuvates memuaarides, mis kannavad pealkirja "The Chiffon Trenches: A Memoir" ("Šifoonkaevikud").

"Ta on halastamatult valinud oma parimateks sõpradeks need, kes on oma valdkonnas kõrgeimal positsioonil. Anna sõbrad on Serena Williams, Roger Federer, George Clooney ja tema proua. Mina pole tema jaoks enam väärtuslik," väidab Talley.