Kaia Gerber mullu veebruaris New Yorgi moenädalal. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
25. aprill 2020, 13:00

Cindy Crawfordi tütar tikkis endale karantiinis ise tätoveeringu

Supermodell Cindy Crawfordi tütar Kaia Gerber, kes ema eeskujul on teinud edukat modellikarjääri, on kirglik tätoveeringufänn.

Kaia vanem vend Presley šokeeris hiljuti üldsust näotätoveeringuga. Ka Kaia kehal on mitu tillukest tätoveeringut - mis said koroonakarantiinis lisa. 18aastane modell rääkis ajakirjale Glamour, et tegi kodus istudes endale ise uue tattoo. "Olen olnud täitsa ahastuses, sest üks mu lemmikajaviiteid on olnud minna ja lasta endale tätoveering teha, aga praegu ei saa seda keegi. Nii et seni täkkisin endale ise tätoka, teistele ma seda siiski ei soovita."

 
 
 
View this post on Instagram

best friends

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Suurt pilti Kaia siiski ette ei võtnud. "Ma ei hakanud ülemäära ambitsioonikaks minema. Tegin ainult väikese täpi. Siis saan mõelda: "Nii, sel kuul on uus tätoveering olemas, kõik on hästi.""

Ka Kaia vend Presley (20) on modellina tegutsenud. Sestap panid paljud imeks, kui ta endale hiljuti silma alla tätoveeringu teha lasi. Poisi paremale põsesarnale on tätoveeritud "MISUNDERSTOOD" ehk "valesti mõistetud". Kuid Presley andis Instagram Live'i videos vastulöögi: "Te ei tea, mis tunne mul on. Te ei tea, mis mu pea sees toimub."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Presley Gerber (@presleygerber) on