Prints WilliamFoto: KENSINGTON PALACE/Reuters/Scanpix
Inimesed
24. aprill 2020, 10:46

VIDEO | Prints William kuulutas Briti rahvale, et istub arvutis ilma püksata! (1)

Tulevane Briti troonipärija prints William osales eileõhtuses heategevuslikus sketšis koos koomik Stephen Fryga ning kurtis, et oma laste kodukoolitus ajab teda hulluks. Kolmetunnise heategevusmaratoni jooksul koguti koroonapandeemia mõjude leevendamiseks üle 31 miljoni euro, millele Briti valitsus lubas teist sama palju juurde panna. 

Fry kehastas BBC One'i saates "The Big Night In" ("Suur tubane õhtu") lord Melchettit, oma "Blackadderi" tegelaskuju järeltulijat, kes prints Williamiga Zoomi keskkonna vahetusel vestlust pidas. Prints kurtis, et e-kooliõpe on parajalt košmaarne, ning küsis Melchettilt, ega too talle mõnd head telesaadet ei oska soovitada. "Ilma "EastEndersita" on elu põrgulik," viitas Elizabeth II pojapoeg legendaarsele Briti seebiooperile, mille võtted on koroonapandeemia tõttu seisatud.  

Kuid Melchett pakkus välja Netflixi sensatsiooni "Tiigrikuningas", vastas prints aga: "Ma väldin kuninglikest peredest rääkivaid sarju."

Kui Melchett tuletas printsile meelde, et talle lubatud 60sekundiline arvutiaeg saab kohe otsa, lubas William pere juurde naasta - kuid ütles, et esmalt tuleb tal üles leida sokid ja kingad. Ning nagu selgus, ka püksid!

Fry ning kogu printsi ja hertsoginna Catherine'i pere ühinesid seejärel traditsioonilise neljapäevaõhtuse aplausiga Briti meditsiinitöötajate auks. Plaksutajate seas oli ka prints Williami isa prints Charles koos abikaasa Camillaga. 

Heategevussaates lõid kaasa mitmete Briti menusarjade, sh "Doktor Who" ja "Miranda" staarid.