Tom Hanks ja Rita WilsonFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
24. aprill 2020, 09:54

Tom Hanks tegi Corona-nimelisele tagakiusatud poisile armsa kingi

USA näitleja Tom Hanks kirjutas kaheksa-aastasele Austraalia poisile Coronale liigutava kirja ning kinkis talle Corona-nimelise kirjutusmasina.

Corona De Vries kirjutas Hollywoodi superstaarile Hanksile ja tema naisele Rita Wilsonile, kui nad olid Austraalias Covid-19sse haigestunud. "Kuulsin uudistest, et teie ja teie naine olete koroonaviirusega nakatunud," vahendab BBC News poisi kirja. "On teil kõik hästi?"

Poiss lisas, et talle meeldib väga ta nimi, kuid nüüd narritakse teda koolis koroonaviiruseks. "See teeb mind väga kurvaks ja vihaseks."

Hanks kirjutas poisile südamliku kirja. "Kallis sõber Corona!" algas see. "Su kiri tegi minu ja mu naise tuju nii heaks! Aitäh, et oled nii hea sõber - sõbrad tõstavad üksteisel tuju, kui teine kurb on." Tom lisas, et ta ei tea kedagi teist Corona-nimelist. "Corona - see on ring päikese ümber, kroon."

Kirjutusmasinate kollektsionäärina tuntud filmistaar, kes nüüdseks on koos kaasaga tervenenud ja Los Angelesse naasnud, saatis poisile kingiks Corona kirjutusmasina, mis tal oli Austraalias kaasas olnud ning mida ta oli karantiini ajal kasutanud. "Ma arvan, et see kirjutusmasin sobiks sulle. See oli mul Kuldsel rannikul kaasas - ja nüüd on ta tagasi, sinu juures. Küsi mõnelt täiskasvanult, kuidas see töötab. Ja kirjuta mulle sellel vastu." 

Maailmakuulus staar pani pakki ka kirjapabereid ja oma aadressiga ümbrikke, et Corona saaks talle kirjutada. Ta lisas Austraalia poisile: "Mina olen sinu sõber."