Sulo TintseFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
24. aprill 2020, 07:49

Muusik Sulo abiellub kolmandat korda: pulmad toimuvad mu ema sünniaastapäeval

Lembelaulik Sulo Tintse (39) elus on palju muutusi: ta kolis Pärnusse, plaanib hakata pidama turismitalu ja abiellub kolmandat korda. Elukaaslase Kerliga (36) on Sulo valinud välja tähendusrikka kuupäeva, vahendab Kroonika. 

"Pulmad toimuvad 11. augustil, mu ema Külli sünniaastapäeval," ütleb Sulo ja lisab, et ema oli talle väga tähtis. 

Viimasel ajal pole laulja elu olnud kerge: 2018. aasta 19. detsembril, vahetult enne jõule suri tema ema ja juba 15. jaanuaril ootamatult ka isa Toomas. 

Nüüd, kui koroonaviirus on ka töö võtnud, teeb Sulo Pärnus maakodus lihtsaid talutöid. 

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

Oma esimese abielu sõlmis Sulo aastal 2004 Reilikaga ja neil sündis ka tütar Laura-Liisa. Kaks aastat hiljem tunnistas Sulo, et tema südame on vallutanud uus kaunitar, kellega ta kohtus pubis pärast oma järjekordset esinemist. Reilika kolis tütrega oma vanemate juurde. Paar kuud hiljem suudeti erimeelsused siiski ületada ja õnnelik elu läks edasi. 

2013. aastal selgus aga, et paarike on juba aasta elanud erinevaid elusid ja otsustati lahutada. Esiti plaaniti lahutada kiiresti ja käratult, jõuti lõpuks siiski kohtusse. 

Lahutusega kohtuteed alustanud Reilika rääkis ajakirjale Kroonika, et tagasiteed sellesse koosellu enam pole: "Minul puudub hull temperament ja ma katsun teha nii, et kõigil oleks hea, aga alati see ei õnnestu, ja sõltub ka teisest poolest. Üritangi leida praegu hingerahu. Olen mõistusega asja juures ja ei näe põhjust, et peaksin nutulaulu laulma ja halama. Tavaliselt tuleb inimestel kibedus peale ja hakatakse pori loopima, mina nii ei tee. Lahutus on küll minu otsus, aga kas leiame üksmeele ja kuidas edasine protsess kulgeb, sõltub Sulost."

"Ma olen nördinud. Ma saatsin talle väga konkreetse sõnumi, et edaspidi suhtleme läbi advokaadi, et midagi teha ei ole," ohkas Sulo Õhtulehe intervjuus. 

Reilika tunnistas selle kohta Õhtulehele: "Kui me oleksime Suloga väga normaalselt läbi saanud, poleks asjad nii, nagu nad praegu on." Lahutuse põhjustest Reilika avalikult rääkida ei soovinud: "Ma arvan, et praegu on liiga vara neid asju arutada, ja kui hakata seda avalikult lahkama, saavad haiget väga paljud inimesed – rohkemad kui ainult mina või laps."

"Kui keegi tuleb minu elus draamat tekitama, siis mina lükkan need inimesed oma elust välja!" ütles seepeale Sulo. 

Samal aastal teatas Sulo, et plaanib peagi teist korda abielluda - sedapuhku Gerli Mältsega. 

"Ma korraldan võimsa pulmapeo, mis ei jää eelmisele sugugi alla," lubas Sulo juulis ja paljastas. Sulo ja Gerli kohtusid põgusalt 2000. aastal Võsu muusikapäevadel. Täpselt kolmteist aastat hiljem trehvasid noored taas ja siis oli kõik juba teisiti. 2013. aasta algul ristusid nende teed aga taas ja pärast kahte kuud kooselu laskus Sulo põlvele ja palus Gerli kätt.

"See, et mina olen kunagi juba abiellunud, ei tähenda, et ma peaksin suhtuma lõdvemalt oma pulma Gerliga," rääkis Sulo pärast pulmi. "Võtsin seda täie rauaga, panime Gerliga pead kokku ja korraldasime oma elu kõige parema peo."

Ka see liit ei jäänud kestma - kolm aastat hiljem tunnistas Sulo, et käsil on lahutus. "See abielu on läbi saanud. Täna on minu elus ka uus inimene, kes ei ole põhjus minu lahutuses. Mis seal salata – kasvasime Gerliga lahku. Meie suhted halvenesid lõplikult üle aasta tagasi," rääkis mees 2017. aasta jaanuaris. 

Sama aasta märtsis eksponeeris mees sotsiaalmeedias oma uut kallimat Helenit, kes nüüdseks ilmselgelt samuti ajalugu on. 

Kerliga, kellega abieluranda sõutakse, on Sulo end sotsiaalmeedias suhtesse märkinud 15. aprillil. Kiire värk!