Inimesed

KUULUJUTUVESKI JAHVATAB: Elina Nechayeval on kallim, ehkki väidab, et on vaba! (9)

LISA KOMMENTAAR

vaat26. aprill 2020, 23:09
kes see selline on, ei olegi ma aru saanud...Ilmus äkki kuskilt välja, ei tea kust, mida tegi, ma ka ei tea ...ja nüüd pean kogu aeg olema kursis, et mingil netsajeval on lukselamine ja kallim...olen jah kuulnud, aga tänu sellele, et ajakirjandus kogu aeg jahvatab. Noor liha saab alati igas situatsioonis hakkama, mis mure küll selle tüdrukuga on?...
Moralnik24. aprill 2020, 21:21
Kas järjekordne neiu on rikutud ja "beibestatud"?
Tundub24. aprill 2020, 16:12
Hetkel on artistidel lihtsalt rasked ajad ja näpud põhjas. Elina andis selge signaali jõukamatele härrasmeestele- pakkumised on enam kui oodatud!😋
Marko24. aprill 2020, 17:18
See pole keelatud. Kuid- mehed enamuses ei ole rumalad. Naist valime hoopis teiste parameetrite järgi, kui armukest. Põmst ei taha ükski mees isegi piltilusat naist, kes ära kasutab. Ainult sellised, kel muud varianti ei ole (vanemad, äpud, vähematraktiivsed). Nooremad ja keskealised mehed võivad välja teha jne, kuid SUHET selliste naistega ei soovi.
Hahahaa😀24. aprill 2020, 17:37
Ja need mehed, kes voodis head on, nees tahavad naisega ikkagi võrdsetel alustel suhet, või isegi et naine oleks alluvam pool. Nii on.
Hahahaaa😀24. aprill 2020, 16:00
Otsusta ära, kas tahad maailma vallutada, või meest? Ükski mees ei too oma elu ohvriks, et sind teenida. Maailma vallutada on kergem vallalisena. Ja kui nii andekas oleksid, oleks see maailm juba vallutatud🙈😀
Marko24. aprill 2020, 15:23
No ma ei tea...kui ma ta poisssõber oleksin, jätaksin küll kohe maha, kui naine avalikult sedasi alandab a la "käin ja seksin küll Sinuga, aga mu süda on vaba". Isegi, kui nii on, korralik naine seda avalikult ei ütle.
Normaalne mees24. aprill 2020, 15:41
sellisega mingit suhet ei soovigi. Noh, kui naine on kellegi teisega ja kuulutab samal ajal :"kõik uued pakkumised on teretulnud". Sellise suhtumisega ühtki arvestatavalt head meest muidugi ei leia. Keegi ei julgegi sellise fruktiga ennast siduda. Kellele neid probleeme on vaja?
Tädi Maali24. aprill 2020, 14:47
Ma küll ei saa aru, miks Eesti rahvale on väga oluline just selle Elina probleem, kas ta saab maailma suurtele lavadele, või mitte? Praegu on eriskummaline aeg kogu maailmas, tuhandetel inimestel on mure enda ja oma laste eksistentsi pärast. Kas selline enda promomine kõigis meedia väljaannetes pole lausa ebamoraalne?