Vaatajaküsitlus "Kuuuurijas"Foto: Kuvatõmmis/"Kuuuurija"
Tele
23. aprill 2020, 10:27

„Kuuuurijas“ kõlab nüüdsest küsimus, millele vastates saab raha võita: katsetame lahendusi vaatajate kaasamiseks

Esmaspäevane „Kuuuurija“ saade tõi ekraanile ühe uuenduse – nagu uudistesaadetes „Reporter“ ja „Seitsmesed uudised“, on ka seal nüüd vaatajatel võimalik telefoninumbrile helistades vastata küsimusele ja saate lõpus selle eest raha võita.

Nagu uudistesaadeteski, on ka „Kuuuurija“ vaatajaküsimus seotud saate teemaga. Selle nädala saates oli teemaks Venno Loosaare süüdistus alaealise seksuaalses väärkohtlemisest ja kõlas küsimus „Kas Eestis tehakse pedofiiliasüüdistusi liiga kergekäeliselt?“. Miks otsustati saatesse vaatajaküsimus tekitada?

„Katsetame „Kuuuurija“ meeskonnaga koostöös uusi lahendusi vaatajate kaasamiseks kõikidel platvormidel. Tagasiside on väga positiivne. Igasuguse lisainfo leiavad televaatajad „Kuuuurija“ kodulehelt,“ ütleb Postimees Grupi telekanalite juht Kaspar Kaljas vastuseks Õhtulehele.

Hääletuse tulemused ja 100 euro võitja tehakse teatavaks „Kuuuurija“ veebilehel. Miks mitte saate lõpus? „Saates kõlanud küsimuse hääletuse tulemused fikseeritakse kodulehelt, kuna tegemist ei ole otse-eetri saatega,“ põhjendab Kaljas. „Edastame info esmalt kodulehel ja ka nädal hiljem, uues saates, tehakse varasemast küsimustikust kokkuvõte ehk „Kuuuurija“ vaatajad saavad vajaliku info igal juhul kätte.“