Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
25. aprill 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 26. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Raha, omandi ja väärtushinnangute teemad tõusevad tugevalt esile. Pead äriasjadel pidevalt silma peal hoidma ning olema valmis selleks, et olukord on kogu aeg muutumises.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Üllatuste ja ootamatuste planeet Uraan on täna Päikesega ühenduses. Hing on rahutu, sa ei suuda rutiinis püsida, vaid pead olema valmis arendama ennast ja muutma oma elu.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mineviku teemad võivad hakata pinnale tõusma, sul on vaja nendega jälle tegeleda. Praegused muudatused on otseselt või kaudselt su varasema tegevuse tulemus.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sõpruskonnas võivad hakata toimuma muudatused. Tasub jätta kõrvale inimesed, kes sinult midagi ootavad, ent samas omalt poolt midagi vastu anda ei taha.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Astud vastu muutustele töö vallas. See, mida ülemused sinult nõuavad, võib su isiklike tõekspidamistega vastuollu minna ja hakkad otsima uusi väljakutseid.

Neitsi
23. august – 22. september

Ilmselt ei piisa sulle su senistest teadmistest, pead olema valmis õppima ja ennast arendama. Ehk tahad osa võtta veebikursusest või plaanid isegi kooli astumist.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Vanad asjad võivad muutuda talumatuks ja rõhuvaks. Selleks, et anda ruumi ja võimalust uuele, tuleb millestki harjumuspärasest lahti lasta, tee seda nüüd ja kohe!

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Suhete valdkonnas võib olukord rahutuks kiskuda, ihkad midagi enamat. Eriti juhul, kui tunded on lahtunud ning sind seovad partneriga ennekõike ühised kohustused.

Ambur
22. november – 21. detsember

Meeled on ärevil. Ehk tekib mõtteid, mida tööasjus lähiajal muuta tasuks. Kui sind valdab hirm vanast lahti lasta, võivad muudatused tulla kuskilt väljast poolt.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Üha rohkem tuleb tähelepanu pöörata sellele, millised on su tegelikud sisemised soovid. Loomingulisust ei tasu maha suruda – vastupidi, see vajab arendamist.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sinus hakkab ehk tasapisi tekkima soov muuta elutingimusi. Kui elad veel vanematega koos, võid tunda vajadust iseseisvama elu ning eraldi elamispinna järele.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tutvusringkonnas võib toimuda muudatusi, võid saada uudiseid selle kohta, et naabruskonnast on keegi ära kolimas või siis seavad end sisse uued naabrid.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uuel eluaastaringil sead kõrgeid sihte, avastad uusi jahimaid. Oled sisemises muutumises, su käitumine võib üllatada teisi. Kui julgelt elule vastu minna kardad ja vana külge klammerdud, kaasevad ajajärguga tahes tahtmata mingid muudatused. Võta juhtimine kindlalt enda kätte!