Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
24. aprill 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 25. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul on head kavatsused, aga välja ei kuku kõik sugugi nii, nagu peaks. Suheldes peaksid olema ettevaatlik ja vaatama, et ikka kõigiga taktitundeliselt käituksid.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sulle meeldib, kui sind kiidetakse, mett moka peale määritakse, andekaks ja kauniks kutsutakse. Su parimad sõbrad on siiski need, kes on ausad ja vajalikul määral kriitilised.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ilu on sinu jaoks väga oluline. Tahad, et kõik sinu ümber oleks kaunis ja puhas, ka pöörad tavalisest rohkem tähelepanu enda välimusele.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tekib keerukaid olukordi, mille kaudu õpid tundma inimesi, kes su kõrval on. Nad võivad üllatada. Võimalik, et see, keda oled truuks sõbraks pidanud, hüppab ootamatult alt ära.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled õnnega koos – sind armastatakse ja ihaldatakse. Ära seda siiski iseenesestmõistetavana võta, sul tuleb osata seda väärtustada. Näita hoolivust välja nende suhtes, kes sind hoiavad.

Neitsi
23. august – 22. september

Kuidas majanduslikku olukorda parandada? Sul on häid mõtteid, nüüd tasuks need ellu viia. Saad suurepäraselt aru, et edu nimel pingutamine nõuab hoolt ja püsivust.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Planeeri midagi romantilist. Kahekesi olemine kallimaga viib hingeliste vestlusteni, kui ta end turvaliselt tunneb, saad ehk kuulda ta varjatumaid saladusi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled avatum, näed maailma laiema pilguga. Nii mõnigi asi paistab teisiti kui varem. Tekkida võib originaalseid ideid. Mõni neist on elluviimist väärt.

Ambur
22. november – 21. detsember

Jõulisusega kaasneb soov iga hinna eest teistest parem olla. Kipud küllalt kergesti konflikti minema, tahad neile, keda konkurentideks pead, kohta kätte näidata.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui oled planeerinud remonti või uue sisustuse muretsemist, tasub seda plaani nüüd teostama hakata. See pole unistamise, vaid konkreetsete tegude aeg.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Pead ettevaatlik olema – võimalik, et kellelgi on kunagi jäänud sinu vastu mingi salavimm ning nüüd üritab ta kuidagi sinu tegevust segada või sind laimata.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kipud pilvedes hõljuma, armununa näed oma ihaldusobjekti just niisugusena, nagu näha tahad, mõtled talle külge positiivseid omadusi, mida tal tegelikult ei pruugigi olla.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algav eluaasta toob uudsust, vaheldust ja põnevaid üllatusi. Ära hoia vanast kinni, võta elu kui seiklust! Sul on võimalik karjääris edasi liikuda, ent seejuures on oluline tarkus ning taktitunne. Kui sa oma käitumist ei jälgi, võid tugevate isikutega vastuollu sattuda.