Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
23. aprill 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 24. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ammust ajast meeles mõlkunud soovi võiks konkreetseks plaaniks vormida ja seda ka teostama hakata. Suudad seda juhul, kui mingist muust tegevusest loobud.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tegutsed aktiivselt, ent seejuures üsnagi egoistlikult. Sul on kindlad eesmärgid silme ees ja rühid jõuliselt nende poole. Sind ei huvita eriti, mida arvavad asjast su kaaslased.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Paljuski sõltub meie rahulolu maailma asjadega meie endi suhtumisest. Sinul on praegu kerge elada, sest näed kõige juures esmalt positiivset külge.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tunned end heas vormis olevat, optimismi ja rõõmsameelsust on küllaga. Kipud töid-tegemisi edasi lükkama, sest elu on mõndagi põnevamat igapäevastest kohustustest.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tähelepanu on tööalasel arengul. Tasub mõelda, kas oled praeguse olukorraga rahul. Kui tunned, et töö ei paku enam küllaldaselt väljakutset, otsi võimalusi edasi liikumiseks.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled elutervelt optimistlik, tegutsed julgelt. Tead, et sul on vastaseid, kuid mõistad, et see on paratamatu ning on võimatu vastutusrikkaid asju tehes kõigile meelt mööda olla.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Püüad mõista inimesi, kes sinust erinevad, tunned teiste muredele kaasa. Väga võimalik, et keegi palub sinult abi või tuleb sulle südant puistama.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Palju sõltub sellest, kuivõrd viimastel kuudel pingutanud oled. Kui su tööülesanded on hoolega ja õigeaegselt täidetud, siis küllap toob päev sulle selle eest tasu.

Ambur
22. november – 21. detsember

Äritegevus sujub suurepäraselt, küllap õnnestub sul teha kasulikke rahalisi tehinguid. Leiad kergesti kontakti isikutega, kes on kõrgel positsioonil.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Aeg on mitmeski mõttes soodne. Ära raiska aega niisama elu nautimisele, ole ettevõtlik ning pinguta selle nimel, et oma head ideed teoks teha!

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Energiat on palju, suudad seda ka väga süsteemselt kasutada. Oled distsiplineeritud, valmis pikka aega järjest töötama, eriti siis, kui silme ees terendab kindel eesmärk.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

On tõenäoline, et keegi üritab sulle valetada, ka võivad mõnedki inimesed levitada kuulujutte, ilma et nad üldse teaks, kas neil juttudel mingitki tõepõhja all on.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algaval eluaastaringil oled julge, rahutu ja seiklushimuline, tahad avastada maailma enda ümber. Tekib hulgaliselt originaalseid ideid, et püsivust nende elluviimiseks ei pruugi jätkuda. On hea aasta reisimiseks ja enese vaimseks arendamiseks. Suhetes tahad olla see, kes otsustab ja olukordi kontrollib.