Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
22. aprill 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 23. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

On hea päev püsivust nõudvate pikaajaliste projektide käima lükkamiseks. See nõuab palju energiat, õnneks tunned praegu raskuste ületamisest lausa mõnu.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Toimub Kuu loomine Sõnni märgis – on aeg tuleviku plaanimiseks. Pane paika kaugemad eesmärgid, need olgu pingutamist nõudvalt kõrged, kuid siiski reaalselt saavutatavad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võid ka riski peale minna, kui sisetunne sul seda teha lubab. Igatahes on praegu lootust oma elukvaliteeti parandada ja saada just seda, mida su hing ihaldab.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võib-olla tehakse mingeid ümberkorraldusi asutuses, kus töötad, või siis antakse sulle uudseid tööülesandeid, millega toime tulemiseks pead kaaslastelt nõu küsima.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tõenäoliselt tehakse sulle huvitav ettepanek. Eeskätt õppimisega, aga vast ka tööga seoses võib silmapiirile kerkida põnev võimalus enesearendamiseks.

Neitsi
23. august – 22. september

Tasub mõelda enesetäiendamisele. Otsi võimalusi selleks, et midagi õppida, püüa leida asjalikke veebikoolitusi. Kasulikke teadmisi võid saada välismaa asjatundjatelt.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Nii mõnigi asi tundub oma elu ära elanud olevat, su hing ihaldab muudatusi. Oled algatusvõimeline, valmis midagi uut alustama.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võimalik, et sinu ja ammuse sõbra vahel lahvatavad kuumemad tunded. Selline olukord võib teie ühises sõprusringkonnas elevust ja segadust põhjustada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ei maksa äraootavale seisukohale jääda. Kui pikalt kaalutled, lased võimalused käest. Suudad mõndagi ära teha, kõige tähtsam on see, et õige hetke ära tabad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kaasinimesed kuidagi paindumatud – eriti tööasjus oleks kohati nagu sein ees, sinu seisukohti ei võeta kuulda, sinu ettepanekuid ei peeta millekski.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kindel tagala on tähtis. Sul on vaja end oma kodus, oma lähedaste hulgas hästi tunda. Ka kodusisustuse ümber paigutamine või uue mööblitüki ostmine mõjub hästi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võimalik, et keegi üritab sinus kaastunnet äratada, kuid tema tegelik soov on sind kuidagi ära kasutada. Ole heasoovlik, aga hoia meeles, et kõik inimesed pole kahjuks ilusad ja head.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Noorkuuga algab eriline eluaasta. Energiat ja edasipüüdlikkust on sul tohutult. Kasuta oma jõudu karjääri edendamiseks, ent ürita seejuures vältida äkilist käitumist. Väljavaated edule on head, eriti juhul, kui teistega koostööd teed, ennast pidevalt arendad ja oskad väärtustada suhet armastatuga.