Foto: @valkilmerofficial/Instagram
Inimesed
22. aprill 2020, 12:23

NUKKER VIDEO: kõrivähi seljatanud Val Kilmer igatseb oma endist häält

Val Kilmer naljatab haruldases online-intervjuus, et nüüdsel ajal naerab ta piraadihäälega. Kuid endise seksisümboli krägisev hääl on tõend pikast ja raskest vähiravist.

Kilmer (60, "Top Gun", "The Doors", "Batman igaveseks") on valmis saanud mälestusteraamatu "I'm Your Huckleberry", mille reklaamimiseks andis ta hiljuti üle aastate intervjuu. "Ma tunnen end palju paremini, kui mu hääl arvata lubab," kinnitas näitleja saates "Good Morning America". 

Vali tervisliku seisundi üle spekuleeriti aastaid, sest ta ei paljastanud oma haigust väga pikka aega. Harvadel paparatsopiltidel oli Kilmer murettekitavalt kõhn ning tema kaelal paistis meditsiiniseadeldis, mis andis aimu trahheostoomiast. Nüüd seletas ta: "Mul diagnoositi kõrivähk, aga see paranes väga kiiresti. Trahheostoomia aitab mul hingata, sest ka mu kõrinäärmed paistetasid üles." Kilmerile tehti ka keemia- ja kiiritusravi. 

 
 
 
View this post on Instagram

Dear reader. I have a crush on you. And now, more than ever want to escape with you. It’s dangerous, though based on the last 48 hours, it would seem everything is. They say when one of your five senses is compromised, you can feel the others become heightened. My speech was compromised, a few years back, but I now see and feel things I had never seen or felt before. So please indulge me, as we travel with lightning speed because I’ve led a lightning-speed life. Welcome to my book, I’m Your Huckleberry, it will be available everywhere on April 21, but you can order copies now from your favorite bookstore. Stay safe out there, reader, I'd love you along for the ride. - the man behind the book

A post shared by Val Kilmer (@valkilmerofficial) on

Küsimusele, mida Val oma vana hääle juures kõige rohkem taga igatseb, vastas ta kärmelt: "Seda, et ta mul oli! Et ma ei naernud nagu mereröövel."