Ergo Kuld ja Grete KleinFoto: Martin Ahven
Inimesed
22. aprill 2020, 11:46

Grete Klein ja Ergo Kuld: praegu tunneme, et ühest lapsest piisab

Näitleja Grete Klein ja produtsent Ergo Kuld tegid Kristiine Noortekeskuse Facebooki vahendusel fännidega live'i, kus inimestel oli võimalus paarile erinevaid küsimusi esitada. 

Küsimusele, kas nad soovivad rohkem lapsi, vastab Grete: “Sellele me vastame vist kohe ühiselt, et mitte selles elus. Praegu on Saara umbes aastane ja hetkel tunneme, et vist piisab ühest lapsest.” Naine lisab, et tema soov on kasvatada tütrest lugupidav inimene, kes väärtustab ennast ja teisi enda ümber. 

Paar kohtus esimest korda “Padjaklubi” casting'ul. “Oli üks vähetuntud ilmatüdruk Grete, keda mulle sarja mängima soovitati. Ma olin sellele kategooriliselt vastu, sest tahan väga häid, mitte keskpäraseid näitlejaid. Kui olime läbi käinud kõik eesti näitlejad, aga Laura osatäitjat polnud veel ikka leidnud, olin lõpuks nõus Gretet rolli proovima ja kutsusin ta näitlema. Ta tuli casting'ule ja tegelikult lõi meid pahviks. Nii pahviks, et siin me nüüd oleme,” meenutab Ergo. 

“Läksin casting'ule kohale, kuhu tuli kaks meest, üks kiilakas ja teine normaalsete juustega. Vaatasin, et see juustega mees (Martin Algus - toim.)  on päris normaalne, aga kiilakas on küll veits metsa poole,” naerab Grete. “Ja siin me nüüd oleme täna,” nõustub temagi.