Stereophonicsi liider Kelly JonesFoto: James McCauley/AP/Scanpix
Inimesed
22. aprill 2020, 10:28

Rokkar tunnistas, et tema 15aastane tütar elab nüüd poisina

Walesi rokkbändi Stereophonics liider Kelly Jones on otsustanud avalikuks teha eraelulise seiga: tema 15aastane tütar Lolita Bootsy on nüüd Colby-nimeline poiss.

Jonesi (45) sõnul kuulutas Lolita end esmalt lesbiliseks. Siis aga avastas muusiku esmasündinu, et hinges on ta siiski läbi ja lõhki poiss.

Isa ei varja, et tema algne reageering oli valuline. "Mäletan, kuidas läksin ühel õhtul endast välja. Tegin loomahäält, sest ma ei suutnud aru saada, mis toimub ..." vahendab Mirror. Muusik elas läbi omamoodi leinaprotsessi. "Tunned, et oled tütrest ilma jäänud ja poja saanud, aga siis tunned vastutustunnet tema õdede ning nende tunnete ees, ning vanavanemate ees ..."

Jonesil on endise elukaaslase Rebecca Walteriga veel 12aastane tütar Misty, praeguse kaasa Jakki Healyga kolmeaastane tütar Riley. 

Rokkari sõnul kerkisid seoses tütre elumuutusega temas eneses esile kõik vanad eelarvamused, nähtud filmid ning poisipõlves kasutatud halvustavad väljendid. "See kõik kerkib sulle kohe pähe, kui kuuled sõna "transsooline"." Kuid nüüdseks on Jones leppinud, et tütre asemel on tal poeg Colby.

Isa näeb rõõmuga, kuidas poja enesekindlus on kasvanud. "Toetame teda täielikult. Ta tundis kõike seda läbi elades väga suurt ärevust, kuid tundub, et iga väikese pommiga, mis ta mulle ja oma emale ja kogu perele pani, läks ta ise kergemaks ja tundis end paremini." Jõulude ajal olnud varem uje Colby koguni nii enesekindel, et astunud 20 külalise ees lauluga üles.