Foto: @buuski/Instagram
Inimesed
22. aprill 2020, 09:44

Demi ja Bruce’i tütar avaldas veidra põhjuse, miks ta isa pole karantiiniajal oma uue pere juures

Paljud Bruce Willise fännid on imeks pannud, et superstaar on juba enam kui kuu aega koroonakarantiinis koos eksnaise Demi Moore'i ja kolme täiskasvanud tütrega. Miks Bruce raskel ajal oma uue naise ja pisitütarde juures ei ole?

Demi ning tema tütred on avaldanud nende ühisest karantiinist lõbusaid fotosid ja videoid. Lahutatud abikaasad ja nende kolm tütart viibivad Idaho osariigis maamajas, kus Scout, Tallulah ja Rumer üles kasvasid. Samal ajal peab Bruce Willise nüüdne abikaasa Emma Heming nende tütarde Mabeli (8) ja Evelyniga (5) Los Angeleses üksipäini toime tulema.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Willise ja Moore'i tütar Scout (28) seletas hiljutises podcast'is viimaks selle veidra elukorralduse tagamaid. Ta kinnitab, et mingit skandaali otsida ei maksa ning kõik osapooled saavad omavahel oivaliselt läbi. "Mu kasuema pidi koos mu väikeste õdedega samuti siia sõitma, aga mu noorimale õele, kes saab varsti kuueseks, polnud paraku sõnu peale loetud, et ta õuest leitud süstlanõelu ei puutuks. Ta üritas seda kingaga susata, aga see suskas talle hoopis jalga."

Scouti sõnul pidi Emma jääma koos pisitütardega Los Angelesse Evelyni analüüsitulemusi ootama. "Isa sõitis siia, aga siis läks reisimine hullumeelseks, nii et mu kasuema jäi koos mu väikest õdedega Los Angelesse."