Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. aprill 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 22. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ajal on kulla hind, seda niisama raisata oleks patt. Nii töiseid kui ka pereeluga seotud kohustusi on sul palju, ent kui päevad läbi teed vaid seda, mida pead, kipud läbi põlema.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Julgust ja pealehakkamist on küllaga. Suudad oma eesmärgid selgeks mõelda ning konkreetselt sõnadesse panna, nii on need teistelegi vastuvõetavad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sa ei saa endale lubada kõike, mida hing ihaldab. Ilusad ja kallid asjad jäävad sulle silma ja tekitavad liigseid soove. Parem oleks, kui sa võlgu ei võtaks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kellestki, kes varem oli pelgalt tuttav või kaastöötaja, saab nüüd märksa lähedasem inimene. Avastad justkui juhuslikult, et ta on tark ja usaldusväärne, et temaga on väga hea rääkida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võimalik, et sinu hinnangul on su positsioon kindlam, kui see on tegelikult. Mänguruumi sul teatud määral küll on, aga kaugeltki mitte piiramatult.

Neitsi
23. august – 22. september

Võimalik, et praegune eesmärk ei vääri tegelikult pingutamist. Ära emotsioonide ajel järske kannapöördeid tee, mõtle kõik rahulikult ja samm sammult läbi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ainuke probleem võib olla see, et näed asju küllaltki kitsapiiriliselt. Tasub hinnata ja usaldada häid kaaslasi, kes oskavad käsil olevat teise vaatenurga alt näha.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Selgita oma soove koostööpartnereile kannatlikult, vajadusel vaidle nendega asjad selgeks. Selleks, et edasi minna, pead täpselt teadma, kuhu ja kuidas jõuda soovid.

Ambur
22. november – 21. detsember

Väga pikalt pole mõtet ette mõelda ega töid tükk aega enne tähtaega valmis teha – võib juhtuda, et miski muutub viimasel hetkel ning valmis asjad tuleb ümber teha.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oluline on säilitada usaldusväärsus. Ära hiili kõrvale sulle usaldatud vastutusest, vaata elule julgelt näkku ning usalda inimesi, kellega oled ühes paadis.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled kuidagi otsustusvõimetu, kardad kellegi tundeid riivata. Ära sõltu nii palju teiste arvamusest, proovi rõhku panna sisemisele enesekindlusele.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Üritad mingitest ülesannetest viilida, sest ei tunne end veel piisavalt kindlalt. Nii aga raiskad liiga palju aega ning magad maha nii mõnegi suurepärase võimaluse.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Hea aasta õppimiseks ning ühiskondlikuks tegevuseks. Keerukam on olukord partnerlussuhete liinis. Kui millestki õhinasse satud, on raske kallimat kaasa tõmmata, ta oleks justkui teisel lainel. Sul peab olema kannatlikkust oma mõtteid põhjalikult lahti seletada ja ka teisi kuulata.