Ashley Mattingly oli 2011. aastal Playboy Miss Märtsikuu. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
21. aprill 2020, 10:04

33aastane Playboy modell leiti surnuna

Endine Playboy modell Ashley Mattingly leiti neljapäeval surnuna. Venna ja õe sõnul oli 33aastane Ashley endalt elu võtnud.

Endise Playboy playmate'i surmast teatas esimesena veebikülg TMZ.com. Tema õde Christy ja kaksikvend William rääkisid ajakirjale People, et keegi sõber oli helistanud politseisse ning palunud neil Ashley koju minna, kuna noorest naisest polnud mõnda aega kuulda olnud. Võimuesindajad leidsid Austini (Texase osariik) lähedal asuvast elamust modelli surnukeha. Väidetavalt oli Ashley jätnud ka hüvastijätukirja. 

Õe ja venna sõnul oli Ashley kolinud paar aastat tagasi oma lapsepõlvekodule lähemale. "Pole ehk saladus, et ta heitles alkoholi ja narkootikumidega, kuid ta tahtis terveneda ning tegutses selle nimel." Christy ja Williami sõnul oli nende õde võtnud hiljuti varjupaigast retriiverikutsika, et oma sisemistest deemonitest võitu saada. Koer jääb nüüd omaste kasvatada. "Ashley mälestus jääb meile igavesti kalliks ning me teame, et tema rõõm ei kao kuhugi. Ootame pikisilmi, millal saame temaga uuesti kohtuda."