Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
20. aprill 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 21. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul on asjadest oma arusaam, kaitsed oma seisukohti järjekindlalt. Kummatigi tuleks kasuks, kui prooviksid mõista ka seda, mida arvavad teised.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

On mõningaid muresid, aga peamine neist on see, et kipud asju liiga traagiliselt nägema ja mõtled oma probleemid hullemaks, kui need tegelikult on.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mõtled liiga palju, kõhkled ja kahtled, väldid tähelepanu keskpunkti sattumist. Kindluse mõttes ei pühenda sa oma mõtetesse ja tegevusse peaaegu mitte kedagi.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hommikul tasub aktiivne olla, siis edeneb uute asjade ette võtmine. Hiljem ei ole enam pooltki nii lihtne oma algatustega lagedale tulla, kohata võib vastuseisu.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Aeg-ajalt tunned end väsinu ja jõuetuna. Energiat ei ole väga palju, seega peaksid hoolega jälgima, et sa seda mõttetutele tegevustele või asjatule muretsemisele ei raiskaks.

Neitsi
23. august – 22. september

Tähtis on teha oma tööd täpselt ja korrektselt. Tuleb kinni pidada eeskirjadest ja lepingutest, eksimused tähtsate dokumentidega toovad segadust ja pahandust kaasa.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled pigem järeleandlik ja tagasihoidlik, teiste arvamus on tähtis. Isegi kui oled eriarvamusel, hoidud vaidlustest, sest sinu jaoks on peamine heade suhete hoidmine.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sind piinavad mingid kinnismõtted. Et need puudutavad su lähedasi, piinad sa paraku oma kinnismõtetega ka neid, kuigi sa tegelikult seda niimoodi plaaninud ei ole.

Ambur
22. november – 21. detsember

Elu sunnib sind praegu väga praktiline olema. Kohustusi on palju ning sul lihtsalt ei jää energiat lõbutsemiseks ega oma hobidega tegelemiseks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Lükka tähtsad rahalised tehingud pigem edasi, aeg pole otsustavaks tegutsemiseks küps. Keskendu enesearendamisele – tasub täiendada teadmisi oma erialal või õppida juurde uus oskus.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ägad kohustuste koorma all. Teadmine, et tööd on palju ja aega napib, võib sind rahutuks ja pahuraks muuta. Ära ürita ebameeldivaid kohustusi edasi lükata, see ainult süvendab pinget.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sinu enesetunne sõltub liigagi palju teistest. Kui sind imetletakse ja kiidetakse, tunned end hästi, kuid igasuguse kriitika suhtes oled ülemäära tundlik.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algaval eluaastaringil väldi liigselt enesekriitilisust. Julgusta end edasi liikuma, kiida ennast ka väikeste edusammude eest. Nii isiklike suhete arendamiseks kui äritegevuse laiendamiseks tekib uusi võimalusi. Ole avatud ja suhtlusaldis, valmis vastu võtma seda, mida saatusel sulle pakkuda on!