Nick Cordero Foto: Brad Barket/AP/Scanpix
Inimesed
20. aprill 2020, 12:11

41aastasel Broadway tähel amputeeriti Covid-19 tõttu jalg

Koroonaviirusega nakatumine tõi Broadway tähele Nick Corderole kaasa rängad tagajärjed - 41aastasel näitlejal tuli parem jalg tüsistuste tõttu amputeerida.

Cordero abikaasa Amanda Kloots on fänne Nicki seisundiga kursis hoidnud. Broadway tähe jalas tekkinud trombide lahustamiseks kasutati verevedeldajaid, kuid arstid olid sunnitud sellest ravimeetodist loobuma, sest tekkisid sisemised verejooksud. Amanda teatas laupäeval sotsiaalmeedias, et Nicki parem jalg tuleb amputeerida. Sama päeva õhtul kirjutas abikaasa: "Nick pääses lõikuselt eluga tulema ning viiakse nüüd oma palatisse puhkama ja kosuma."

Helgete päevade meenutuseks avaldas Amanda nende omaaegse pulmavideo. "Me tantsime veel," kinnitab vapper naine.

Corderol endal pole oma saatusest aimugi. Seoses muusikaliga "Rock of Ages" New Yorgist Los Angelesse siirdunud näitleja toimetati 31. märtsil sealse Cedars-Sinai meditsiinikeskuse intensiivraviosakonda ning on sestsaadik hingamisaparaadi küljes ja teadvusetu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by AK! ⭐️ (@amandakloots) on

Amanda on lindistanud koos nende kümnekuise poja Elvisega iga päev videoid, et Nick saaks üles ärgates neid näha. Ühisrahastusplatvormil GoFundMe on abielupaari toetuseks kogutud üle 200 000 dollari. 

Cordero on mänginud Broadway muusikalides "Kuulid Broadway kohal" ja "Ettekandja" ning draamas "Bronxi lugu". Lisaks on ta kaasa löönud telesarjades “Blue Bloods”, “Law & Order: Special Victims Unit” ja “Lilyhammer”.