Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
19. aprill 2020, 22:08

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 20. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Maailm on just niisugune, nagu ta on, sina pead leppima, et selle põhjalikuks muutmiseks ei ole sul mõjuvõimu. Kui tunned sisemist rahutust, keskendu iseenda vajadustele.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on võimalusi edasiminekuks, oma tegevusvälja laiendamiseks ja muudatuste tegemiseks, samas aga pead arvestama, et on olemas inimeste ring, kellele su tegevus ei meeldi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled ümbritsevate inimeste ja kehtivate reeglite suhtes küllaltki kriitiline – sinu meelest tuleb nii mõndagi muuta ja võimalikult kiiresti.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui su töökohustused on rutiinsed, tunned end kammitsetult, hullemal juhul koged lausa vastikustunnet. Loomingulist tööd tehes oled aga vastupidi, lausa sõiduvees.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Asjaolud muutuvad kiiresti, on keeruline aru saada, mis radu pidi liiguvad su kaaslaste mõtted. Ürita ree peal püsida, kui sa millestki aru ei saa, pidurda tempot ja küsi selgitusi.

Neitsi
23. august – 22. september

Näita oma sümpaatiat armastatud inimesele välja! Kui paistad ükskõiksena, ei pruugi ta sinuga suhtlemist mõttekaks hinnata ning kaugeneb sinust.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled ehk milleski või kelleski pettunud. Midagi oled küll saanud, aga kaugeltki mitte seda, mida lootsid, millest saladuskatte all juba pikka aega unistasid.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võid avastada, et keegi, kelle truuduses oled nii kindel olnud, et pole õieti viitsinudki tema sümpaatia hoidmiseks vaeva näha, on siirdunud parematele jahimaadele

Ambur
22. november – 21. detsember

Töörindel võib ees seista muudatus, saad kas uue ülesande või koostööpartneri. Võid avastada, et mingi projekt, millega oled juba üksjagu vaeva näinud, ei olegi jätkusuutlik.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Su energiavarud pole suured – pead mõtlema, millele oma jõudu kulutada. Pole mõtet uljalt mitmeid asju korraga ette võtta, alles hiljem avastad, et oled ennast üle hinnanud.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Hoia ennast, ära üle pinguta. Ümbritsevate inimeste hulgas on neid, kes sind kadestavad ja taga räägivad, ära lase nende kõõrdpilkudel oma tuju rikkuda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Koostöö tegemine eeldab arvestamist kaaslastega. Inimesed võivad olla väga erinevad ja kindlasti mitte ideaalsed. Seda tuleb sul arvesse võtta.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär või Sõnn! Algamas on suhtlusrohke ja põnev aastaring, mida saadab Veenuse ja Marsi õnnetoov trigoon. Lihtne on inimestele endast head muljet jätta, neid oma tegemistesse kaasa haarata. Ka praeguse armusuhte tugevdamiseks või uue kallima leidmiseks on aasta sobiv.