Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
18. aprill 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 19. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Hoia silmad-kõrvad lahti, sinuni võib jõuda olulist ja tähenduslikku infot. Aeg sobib hästi mõttetöö tegemiseks ja õppimiseks.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Oled küllaltki kärsitu, tahad saada palju ja võimalikult kiiresti. Nii tundubki sulle, et tempo on liiga aeglane ning käsil olevad projektid ei kujune nii edukaks, nagu lootsid.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Liigne enesekindlus on sulle nii mõnegi valusa õppetunni toonud. Loodetavasti oled juhtunust õppust võtnud ning saad aru, et ehkki oled andekas, ei ole sa siiski maailma parim.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Keegi võib paluda rahalist abi või soovida üheskoos kuhugi investeerida või mingi kallis asi mitme peale osta. Niisugused tehingud on praegu seotud suure riskiga.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Võimalik, et tunned end väsinuna. Võta natukeseks aeg maha, luba endale puhkust. Päris uusi asju alustada ei tasu, ent võiksid mõtteis tasapisi tulevikuplaane paika seadma hakata.

Neitsi

23. august – 22. september

Elu võib küllaltki keeruline olla – kerkivad üles probleemid, mida keegi teine sinu eest lahendada ei saa. Põgeneda pole kuhugi, pead vaeva nägema.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kui tähelepanelik oled, kuuled mõndagi, millest su kasu on. Hästi ettevaatlik peaksid olema äriasjus. Pigem on planeerimise, mitte aga suurte tehingute tegemise päev.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Kellegagi tuttavaks saades on vajalik ka teatav valvsus – pelgalt meeldiva esmamulje põhjal ei saa inimese usaldusväärsuse üle otsustada.

Ambur

22. november – 21. detsember

Oleneb, mil määral kontrollisid oma käitumist eelnenud päevil – ehk tegid impulsiivselt tegutsedes vigu? On aeg neid tunnistada ja võtta midagi ette olukorra parandamiseks.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Materiaalsed väärtused on nüüd sulle ehk olulisemadki kui vaimne tegevus. Kui sa oma praeguse sissetulekuga rahul pole, tasub ringi vaadata, et tulusamaid tööotsi leida.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Kahtled oma võimetes ja võimalustes, lased võimalused mööda, sest sa ei jõua piisavalt kiiresti reageerida või napib lihtsalt julgust tegutsema asuda.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Mõistus on terav ning vaist tundlik, see teeb suhtlemise tulemuslikuks. Saad kaasinimestest hästi aru, aimad sedagi, millised on nende salajasemad püüdlused ja kaugemad eesmärgid.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Marsi ja Merkuuri sekstiil annab sulle algavaks eluaastaringiks kaasa tugeva energialaengu. Mõte liigub kiirelt, samas suudad tekkivad ideed kiiresti ja edukalt ellu rakendada. Pingete maha laadimiseks tasub olla füüsiliselt aktiivne. Kindlasti tuleb vältida viha välja elamist armastatud inimese peale.