Lady GagaFoto: Scanpix/ Reuters
Inimesed
18. aprill 2020, 17:06

VAATA UUESTI | Rolling Stones, Billie Eilish ja Lady Gaga: üle saja kuulsuse esineb toetuskontserdil eesliini töötajatele

Kontsert toimub koronaviiruse puhanguga võitlevate eesliinil töötavate inimeste toetamiseks. Kontserdil saab näha üle 100 artisti, sealhulgas esinevad otse oma kodudest Rolling Stones, Billie Eilish ja Lady Gaga, vahendab BBC. 

Üritus kestab kaheksa tundi ja edastatakse otseeülekandena. Kontserdi on ellu kutsunud liikumine Global Citizen ja Maailma Terviseorganisatsioon (WHO). "Võib-olla oleme praegu lahus, kuid kokku saamine pole kunagi olnud olulisem," ütleb Global Citizen oma avalduses. 

 

Üritusel räägitakse koronaviiruse puhanguga võitlevate õdede ja arstide tõsielulugusid. Kontserdilt saadav tulu läheb Maailma Terviseorganisatsiooni Covid-19 solidaarsusfondile. Lady Gaga, kes on ürituse üks korraldajatest, ütles  selgelt, et saade ei keskendu ainult raha kogumisele, vaid meelelahutusele ja ühtsele sõnumile.

Kontserti juhivad Ameerika populaarsed saatejuhid Stephen Colbert, Jimmy Kimmel ja Jimmy Fallon. Esinemas saab näha ka kuulsaid lauljaid nagu Taylor Swift, Jennifer Lopez, Chris Martin, Pharrell Williams, Rita Ora, Sam Smith, Elton John ja Paul McCartney.