Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
18. aprill 2020, 00:01

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 18. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Pööra tähelepanu pereliikmetele, näita, et armastad neid. On tähtis, et suudaksid lähedasi aktsepteerida ka siis, kui nende vaated elule sinu omadest sootuks erinevad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Pühendud isiklikele suhetele. Sa pole kitsi tundeid välja näitama – hoolitsed oma kõige armsamate inimeste eest hästi. Teed mõndagi selleks, et kodus valitseks usalduslik õhkkond.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Saad edasi liikuda vaid juhul, kui võtad arvesse minevikukogemust. Sul tuleb tagasi vaadata, analüüsida, mida oled varem teinud ning millised on olnud su tegude tagajärjed.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ehkki emotsioonid on heitlikud ja nende ajel tekib igasuguseid ideid, proovi asja rahulikult võtta ja varem paika pandud plaani järgi tegutseda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Loota on soodsaid arenguid armuasjus. Võimalik, et just nüüd tuleb su ellu keegi, kes südame ärevalt põksuma paneb. Uusi tutvusi on lihtne luua. 

Neitsi
23. august – 22. september

Tegevus võib mõnevõrra takistatud olla. Kui märkad, et midagi on valesti läinud, tahad seda ruttu heaks teha, ent see ei pruugi praegu võimalik olla.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Esmatähtis on küsimus, kuidas vastassoole silma jääda. Sul on keegi silmapiiril ning proovid tema tähelepanu köitmiseks erinevaid võtteid.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sind ümbritsevad inimesed saavad hästi aru, kui tugev sa oled. Just seetõttu osutud populaarseks – on küllalt neid, kes abi vajavad ning näevad sinus inimest, kellele võiks toetuda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Hoia ennast natuke tagasi. Ehkki naudid tähelepanu keskpunktis olemist väga, osutub mõnikord kasulikumaks tagaplaanile jääda ning vaadata, mida teised teevad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Hea aeg pigem kodu ja perega seotud ettevõtmisteks. Kui soovid teha korraliku suurpuhastuse, mööblit ümber tõsta või remonti teha, siis kääri aga käised üles.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tegutse rahulikus tempos, sul pole mingit põhjust kiirustamiseks. Praegu tuleb sul poolelioleva juurde tagasi pöörduda. Ära alusta midagi uut enne, kui vanad asjad on lõpetatud.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sulle annab hingejõudu tunne, et sinust hoolitakse ja sind armastatakse. Otsid pidevalt kinnitust, et see tõepoolest nii on.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Uuel eluaastal omandad palju teadmisi, mille mõjul muutud küpsemaks ja mõistad paremini oma elu peamisi eesmärke. Väga tähtis on suhtlus teistega, nad näitavad sulle maailma tavatust vaatevinklist. Suurepärased arenguvõimalused on armurindel, saad armastust täiel rinnal nautida.