Prints Harry ja hertsoginna Meghan tabati esmakordselt oma uues kodulinnas Los Angeleses. Foto: GRHO/VIDA PRESS
Inimesed
17. aprill 2020, 12:28

VIDEO | Kaetud näoga Harry ja Meghan jagasid Los Angelese haigetele toidukraami

Prints Harryt ja hertsoginna Meghanit on esmakordselt tabatud nende uues kodulinnas Los Angeleses. Dailymail.com näitab videot, kus Sussexi hertsogipaar toimetas kroonilise haiguse all kannatavatele linlastele heategevusorganisatsiooni nimel toidukotte

Turvakaamera salvestis näitab, et Harry ja Meghan saabusid oma maasturiga Lääne-Hollywoodis asuvasse Sierra Bonita elamukompleksi kell 10.55. Kuninglikku paari saatis turvameeskond teise maasturiga, ent trepist üles toidukraami viima läksid Harry ja Meghan kahekesi. Printsi nägu paistis katvat rätik, tema naisel oli ees meditsiiniline mask. Kummalgi oli paremas käes kinnas.

Meghani valge triiksärgi lõige ei võimalda selgusele jõuda, kas kuuldused tema teisest rasedusest vastavad tõele või ei.

Heategevusorganisatsiooni Angel Food juht Richard Ayoub rääkis USA väljaandele People, et Sussexid olid oma vabatahtlikutöö ajal ilmutanud sooja ja siirast huvi iga inimese vastu, kellega nad kohtusid. "Nad suhtlesid meie kokkadega, suhtlesid klientidega - nad tahtsid veenduda, et inimesed nende armastust ja tänutunnet tunneksid." Ayoub lisas, et hertsoginna soovis printsile oma kodulinna Los Angelest filantroopia kaudu tutvustada. "See on imekaunis. [...] Meie kliendid on inimesed, kes tihtipeale unarusse jäetakse. Harry ja Meghan tahtsid neid külastada. Nad tahtsid neid näha ja nendega rääkida ning loodetavasti neile naeratuse näole tuua."