Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
16. aprill 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 17. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võib tekkida nutikaid ideid raha teenimiseks. Võimalik, et leiad huvitava lisatöö või sootuks uue tööpakkumise. Teised oskavad hinnata su kohusetundlikkust ja teravat mõistust.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Keskendu sellele, et tulevikuplaanid paika panna. Eriti juhul, kui ihkad muudatusi teha tööelus, on peagi loota võimalusi, ent sa ei suuda neid ära kasutada, kui pole valmistunud.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul pole võimalik jääda äraootavale seisukohale ja olla kõigile meele järele. Juba kindlas suhtes olevad Kaksikud võivad nüüd ootamatult uue silmarõõmu leida.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Raske on juhul, kui pead õppetööga tegelema. Asjad ei jää just kõige paremini meelde, ka võib olla raskusi vajaliku informatsiooni leidmisega.

Lõvi
23. juuli – 22. august

On konflikt su tööalaste ja isiklike püüdluste vahel. Kui paned rõhku suhetele lähedastega, satud olukorda, kus jäävad kasutamata karjäärialased võimalused.

Neitsi
23. august – 22. september

Võta ette pooleliolevad tööd. Mis on kunagi ajapuudusel soiku jäänud, tuleks püüda nüüd lõpule viia, muidu on üsna tõenäoline, et miski jääb lõpetamata.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tuleks tempot pisut maha võtta ning heita pilk selja taha – analüüsida, kas kõik on õnnestunud sinu plaanide kohaselt, mis on läinud hästi, mis aga viltu.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled optimistlik, halvemal juhul liigagi optimistlik. Sulle võib tunduda, et saad hakkama asjadega, mis tegelikult kõrgelt üle jõu ja võimaluste käivad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Energiat on üsnagi palju, samas oled sisemiselt heas tasakaalus. Nii oskad oma jõuvarusid arukalt kasutada, panustad nendesse ettevõtmistesse, mis on kõige tähtsamad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Pole vahet, kas tegutsed töölainel või puhkad – igal juhul on energiat ja teotahet küllaga. Oled julge ja ettevõtlik, valmis oma mõtteid välja ütlema ja ka riske võtma.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

On väga oluline, et suudaksid aru saada, keda tasub usaldada, keda aga mitte. Juba esmapilgul sümpaatseina näivaid vastassoost isikuid ära küll oma plaanidesse pühenda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul on võimalusi oma rahalise olukorra parandamiseks, siiski - üleöö ratsa rikkaks saada pole küll mingit lootust. Varu aega ja kannatust, tööta esmalt välja detailne plaan.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Algaval eluaastaringil on sul küllaga jõudu ja pealehakkamist. Tekkida võib uusi äriideid, koostöös heade kaaslastega õnnestub need raha teenima panna. Tähelepanu vajavad lähisugulased, võib tekkida soov oma suguvõsa lugu paremini tundma õppida, sellest jõudu ammutada.