Inimesed

Loomakliinik vastab Sten-Erik Jantsoni koera surmani viinud operatsiooni kohta: kõik meditsiinilised protseduurid viidi läbi korrektselt (13)

LISA KOMMENTAAR

to ongi vaid fassadisära22. aprill 2020, 09:50
artiklit ikka lugesid? Koer oli enne operatsiooni igati terve. Peale opi oldi pidevas suhtluses arstiga, ja uuriti kas ok, kõik, mis koeraga toimub. Arsti poolt oli kinnitus, et kõik on norm. Mis nad selle koeraga ette võtsid, kui tagasi viidi? Anti kana riisiga?Koeral lasti lihtsalt ära su.. rra.
ei olnud22. aprill 2020, 12:06
tal olid munandid laskumata. Pärast oppi oli temaga kõik korras. Kliinikusse järelvalve alla toodi raskes seisundis pärast kodus olemist. Järelikult pidi kodus midagi juhtuma. Midagi tehti valesti või ei tehtud üldse. Lihtsalt, ärimees mõtleb, et tema maksab ja arstid peavad praktiliselt ellu äratama.
LEIN22. aprill 2020, 09:02
Ei taha meenutadagi, kuidas oma 15a. kiisuga külastasime korduvalt mitme kuu jooksul Västriku ja Loomade kiirabi kliinikume, kus andsime vereanalüüse, katsuti- muditi aga ei avastatud, et soolevähk oli põhjuseks tervisehädadele.Soovisin lahangut, mis tuvastas diagnoosi. Loomakesel olid valud ja ta ei saanud isegi kõndida, nii et panime magama.Pärast seda kõike ei usu ka enda puhul, et tavaline heade näitajatega vereproov kinnitaks, et tervis korras. Üks suur küsimus jäi õhku - kas kogemustega loomaarstid tõesti ei aima, mida nii vana looma puhul uurima hakata,kui tekivad tervisemured...nõrk..
22. aprill 2020, 10:55
Kogemustega loomaarstid peavad silmas, et mida rohkem analüüse ja protseduure, seda parem sissetulek.
hmm22. aprill 2020, 01:07
et siis koer suri sellepärast, et äkki omanikud ikka ei söötnud kana ja riisiga? Tõsiselt? Selge, et lõikuse käigus läks midagi nihu
Kadri22. aprill 2020, 00:02
Lgp.Jana Palun lugege uuesti rahulikult minu paarirealine kommentaar läbi. Seal pole sõnagi operatsioonist, mille ohtlikkust te emotsionaalselt kirjeldate ega opereerivast arstist. Veelkord - mind hämmastab arsti hinnang, et selline veritsus on normaalne. Ja selle "normaalsuse" kohta ei ole teie kommentaaris sõnagi?
Fassaadisäral on tendents16. aprill 2020, 18:08
...et edaasarenenud ühiskonnas süveneb hoopis pealiskaudsus, ebaprofessionaalsus ja hoolimatus.
ongi vaid fassadisära,21. aprill 2020, 18:46
kui kehvas seisundis koera surma pärast tahetakse arste r.i.s.t.i l.ü.ü.a. Eputavad, mis muud, teistmoodi pole vist võimalik pildile saada keset kriisi. Oleksid pidanud selle koera hädadega varem arstile pöörduma, kui nii väga hoolisid ja armastasid. Nüüd süümekad ja süüta süüdlaste otsimine.
Tee16. aprill 2020, 15:42
Koera surm on uudiste künnise ületanud. Imelik.
Kadri16. aprill 2020, 15:20
Kas on tõesti võimalik, et see niinimetatud loomaarst David, kes peab Facebookis pildil nähtud veritsemist normaalseks, veel saab Eestsi loomaarstna töötada. Ja kust ta üldse haridust tõendava dokumendi sai?i
Kadri16. aprill 2020, 15:18
Teie koera tagasi ei saa, kuid palun avalikustage, avalikustage, millised on paljureklaamitud Petcity telgitagused. See päästaks nii mõnegi loomakese elu.
materdamine ei aita, 16. aprill 2020, 15:39
meditsiinis juhtub kõike, lahang oleks aidanud mõista, mis kehas toimus ja miks, aga suur ego ei lubanud seda teha.
Jaana21. aprill 2020, 20:33
LP. Kadri- töötades ise meditsiinis- operatsiooniblokis 10 aastat võin öelda, et ka kõige paremad ja kogenumad kirurgid ei suuda 100% kõikide inimeste (loomade) elusid päästa. kõige tavalisem lõikus võib muutuda ootamatult eluohtlikuks (verejooks, ootamatu leid lõikuse ajal, anesteesia võb tervel inimesel olla samuti keeruline). lõikusjärgsed päevad on väga väga olulised. Mis õigusega te süüdistate arsti kes teeb ja on teinud palju looma tervist päästvaid lõikusi. ja süüdistate veel arsti kes sellel operatsioonil ei osalenud. väga lühinägelik ja nõme käitumine