Elizabeth McGovern ja Brad Pitt filmis "The Favour". Foto: ddp images/VIDA PRESS
Inimesed
16. aprill 2020, 11:00

„Downton Abbey“ täht: „Mina õpetasin Brad Pitti suudlema!“

"Downton Abbey" näitlejanna Elizabeth McGovern väidab, et just tema tegi aastaid tagasi Brad Pittist selle seksisümboli, kes ta praegu on.

58aastane näitlejanna mängis koos Pittiga (56) 1994. aasta romantilises komöödias "The Favour" ("Teene"). See tuli arutusele USA lauljanna Kelly Clarksoni hiljutises jutusaates "Sip It or Spill", kus McGovern osales koos "Downtoni" kolleegide Michelle Dockery, Hugh Bonneville'i ja Allen Leechiga. Bonneville küsis, kas Elizabeth on kunagi Brad Pittiga suudelnud. "Keegi pidi seda tegema. Mulle maksti selle eest, sest olime võtteplatsil ja näitlesime," rääkis McGovern.

"On ka halvemaid teenimisvõimalusi, nii et ma ei nurisenud," naljatas näitlejanna. "Aga jah, Brad sai vist minult esimesed kogemused. Ma tegin temast selle mehe, kes ta nüüd on. Ta on kõik minu käest õppinud!"

Juba enne Pitti läbimurdefilmi "Thelma ja Louise" (1991) filmitud, kuid stuudio Orion pankroti tõttu alles 1994. aastal ekraniseeritud "Teene" rääkis abielunaisest Kathyst (Harley Jane Kozak), kes rutiinse igapäevaelu tõttu on hakanud unelema oma keskkoolikallimast Tomist (Pitt). Noorpõlves jäi tal Tomiga voodisse minemata - seetõttu palub Kathy, et tema sõbranna Emily (McGovern) otsiks Tomi Denverist üles, magaks temaga ning jagaks oma muljeid. Ent voodiöö osutub ootamatult kirglikuks ning ohtu satub nii Emily suhe Kathyga kui ka oma tegeliku kallima Elliotiga.