Kristina Pärtelpoeg ja tema kihlatu Siim SuurojaFoto: Erakogu
Inimesed
15. aprill 2020, 18:09

Blogija Kristina Pärtelpoeg on ahastuses: ma ei tea, kas peaks koroona tõttu pulmad ära jätma, edasi lükkama või ikkagi edasi planeerima? (4)

Blogija ja influentser Kristina Pärtelpoeg kihlus veebruaris oma kallima Siim Suurojaga. Noortel on plaan abelluda augusti lõpus, kuid koroonakriisi tõttu on Pärtelpoeg küsimuse ees: kas pulmi peaks edasi lükkama, või lootma, et siis saab juba neid pidada?

“Mul on küsimus enda jälgjatele, kellel on plaanis pidada pulmad see aasta, näiteks augustis. Meil on plaanitud 20. august pulmad teha ja meil sai just valmis pulmalehekülg. Ma ei tea, mida teha, kas pulmad ära jätta või edasi lükata? Või siis ikkagi edasi planeerida kuni viimase hetkeni planeerin ja kui ei saa ikkagi pidada, siis ei saa, või lõpetan kohe ära ja lükkan edasi?” arutles ta Instagramis.

“Ma ei tea mida teha ja ma olen nii masendunud seetõttu. Ma tahaks ikkagi pidada, aga ma ei tea, mis toimub. Andke mulle abi, kellel on pulmad plaanis augustis: kas te lükkate edasi või ikkagi plaanite praegu edasi?” küsis ta oma jälgijate käest.

Pulm peaks toimuma 20. augustil, Kristina sõnul tuli kuupäev tähtsaks päevaks kergelt, kuna selle pakkus välja tema tulevane abikaasa Siim ise.

“Arvasin tegelikult, et Siim soovib järgmisel aastal abielluda, aga hiljem ütles ta, et võiks juba sel aastal peo ära pidada,” rääkis Pärtelpoeg märtsis Õhtulehele, lisades, ei ole mõtet mitu aastat kihlatud olla. 

Pärtelpoeg planeerib suuri pulmi, kuna nii tema kui Siimu sõpruskonnad on suured. “Leppisime külaliste nimekirja tehes kokku, et kumbki kutsub 75 inimesi ja juba ongi 150 inimest. Üle jääb vaid loota, et kõik võib-olla tulla ei saa,” naljatles blogija. “Pulmad ise on modernses stiilis ja oodata on ka traditsioonilisi pulmamänge.”

Kätt palus Siim Kristinalt nende suhte aastapäeval. “Ma korra küll kahtlustasin, et äkki meie aastapäeval palub Siim mu kätt, kuid vahetult enne seda kinkis ta mulle AirPods`id (kõrvaklapid - toim.), mistõttu arvasin, et ta rohkem midagi ei kingi,” rääkis ta.

“Siis jõudsime õhtusöögilt tagasi ning Siim tegi ettepaneku. Ma olin selle üle meeldivalt üllatunud, sest ma soovin väga abielluda ning ühist perekonnanime kanda.”  

Novembris sündis paari esimene laps, tütar, kelle nimeks sai Khelani.