Foto: @amyfischer/Instagram
Inimesed
15. aprill 2020, 09:45

Amy Schumer muutis pisipoja nime, sest see kõlas ropult

Amy Schumer tõi mullu mais ilmale oma esimese lapse, poja, kes sai nimeks Gene Attell Fischer. Ent nüüd on teine eesnimi Attell, millega Hollywoodi täht oli avaldanud lugupidamist oma koomikust sõbrale Dave Attellile, asendunud uue nimega. Isevärki põhjusel!

Amy sünnitas poja mullu 6. mail - samal päeval sai pojaga maha ka prints Harry abikaasa Meghan. Schumer paljastas oma hiljutises podcast'is, et tema ja ta kokast abikaasa Chris Fischer otsustasid 11kuise poja teise eesnime välja vahetada, sest nad avastasid: Gene Attell kõlab kangesti nagu sõna "genital" ehk "suguelund".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @amyschumer on

"Kas teate, rahvas, et meie beebi nimi on ametlikult muudetud? See on nüüd Gene David Fischer," ütles Amy oma saates. Schumeri kauane sõbranna Claudia O'Doherty rääkis, et "Gene Attelli" ropuvõitu kõlale oli tähelepanu juhtinud tema ema. "Ema imestas: "Amy pani oma pojale nimeks "genitaal". Ja mina ei saanud aru, mis asja ta räägib. Ja siis mõistsin, et emal on õigus."

 
 
 
View this post on Instagram

First movie

A post shared by @ amyschumer on

Schumer märkis veel, et kombinatsioonis perekonnanimega kõlas tema poja nimi nagu "genital fisher" ehk genitaaliõngitseja. Põnni uus nimi David on aga ühtaegu endistviisi kummardus Dave Attellile ning ka Schumeri isale Gordon Schumerile, kelle teine eesnimi on David.