Meelis LaoFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
14. aprill 2020, 15:36

VIDEO | Meelis Lao: kui ma oleksin uskunud kõiki arste, istuksin juba ammu ratastoolis või oleksin surnud (3)

Ärimees Meelis Lao on alustanud YouTube’is videote tegemist ja võtab teemaks ka koroonaviiruse ning hirmu külvamise.

Lehtedest, meediast ja igalt poolt mujalt kajab vastu covid. Covidit on kujutatud nagu musta surma, kes käib vikatiga ja lõikab inimesi maha,“ ütleb Lao.

Mehe sõnul seisab tervise ja kõikide haiguste vahel ainult immuunsüsteem. „Meie immuunsüsteem suudab meid väga hästi kaitsta, kui see on tugev. Kui see on nõrk, siis pääsevadki erinevad haigused meile ligi. Meie immuunsüsteemi tapab see, kui istume kodus ja ei käi väljas.“

Lao sõnul tapavad immuunsüsteemi ka hirmu külvamine, ärevus ja stress. „Sellega tegelebki meie massimeedia alates valitsusest ja kõikidest ajalehtedest. Isegi, kui lööd Youtube’i lahti, on see seda täis. Lõpetage inimeste immuunsüsteemi tapmine hirmu ja ärevuse külvamisega.“

Ärimees paneb kõigile südamele, et inimesed hakkaksid ennast ise usaldama. „Kui te usute ja usaldate iseennast, siis saate sellest kõigest üle. Uskuge mind, ma olen selle elus mitu korda läbi käinud,“ julgustab ta. 

„Kui ma oleksin uskunud kõiki arste, istuksin juba ammu ratastoolis või oleksin surnud. Kuna ma uskusin iseennast, siis,nagu te näete, olen ma jalul, naeran, teen sporti ja olen elurõõmus. Usaldage iseennast ja toitke ning turgutage oma immuunsüsteemi,“ räägib Lao.