Bruce Willis ja Demi Moore 1997. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
14. aprill 2020, 15:30

NOOR NAINE OOTAB KODUS: Bruce Willis on ikka veel koos Demiga karantiinis!

Nagu Demi Moore'i värske Instagrami-postitus tõestab, on ta endiselt koos oma eksabikaasa Bruce Willisega koduses karantiinis. Lõbusas seltskonnas on ka ekskaasade kolm täiskasvanud tütart. Ent miks peab Bruce'i praegune abikaasa Emma koos oma väikeste lastega üksi kodus nukrutsema?

57aastane Demi avaldas värske foto, kus lisaks temale ja Bruce'ile (65) paistavad nende tütred Rumer, Scout ja Tallulah, kaks väimehehakatist ning Demi kauane assistent. Kõigil on käes Laura Day eneseabiraamat "Kuidas oma kodudiivanilt maailma valitseda". "Perekondlik raamatuklubi," kirjutas Moore allkirjaks.

 
 
 
View this post on Instagram

Family book club... ⁣ How to Rule the World from Your Couch — quarantine edition.

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Hollywoodi toonase esipaari abielu kestis 13 aastat ja purunes 2000. aastal, kuid nende suhted on endiselt head. Ent sotsiaalmeedias on imeks pandud: Bruce'il on ju ometi uus kaasa Emma Heming (41), kellega tal on tütred Mabel (8) ja Evelyn (5)! Miks Bruce ekskaasaga karantiini peab ja kodus pole, et laste kodusel koolitusel kaasa aidata? Liiatigi on suure seltskonna lõbus karantiin juba väga kaua kestnud: Tallulah Willis kirjutas nädal tagasi, et nad on juba 27 päeva koduseinte vahel püsinud.

 
 
 
View this post on Instagram

Family bonding 💚

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Daily Mail kirjutab, et Emma pole oma Instagrami kontol Bruce'i maininudki, vaid rääkinud oma ihuhooldussarjast, mida ta USAs müüma kavatseb hakata.