Sussexi hertsog ja hertsoginna 7. märtsil Londonis.Foto: George Rogers/SIPA/Scanpix
Inimesed
14. aprill 2020, 14:20

Kas hertsoginna Meghan ootab teist last?!

Kõmumeedias koguvad hoogu kuuldused, et prints Harry ja tema abikaasa Meghan saavad peatselt teise lapse. Kuningliku paari esikpoeg Archie tähistab mai algul esimest sünnipäeva.

Kuuldused Meghani uuest rasedusest said õigupoolest alguse juba eelmise aasta lõpus. Märtsi algul Londonis polnud hertsoginna pihta vaadates võimalik midagi kahtlustada. Nüüd, kus Sussexi hertsogipaar on rajanud uue kodu Los Angelese superturvatud elurajooni, on kõlakad aga uue hoo sisse saanud.

Meghan saab järgmise aasta augustis juba 40aastaseks, nii et väga kaua ei maksaks tal beebiplaane edasi lükata. Ajakirja She Knows teatel oleks praegu Meghani lapseootuseks ideaalne aeg: nii Meghan kui ka Harry kurtsid mullu, kui raske oli hertsoginnal raseduse ajal Briti kõmupressi tihtipeale julmi ja hoolimatuid artikleid taluda. Nüüd, Los Angeleses, on Sussexitel võimalus rahulikult oma elu elada. Kuna Meghanil ei ole enam kuningakoja töökohustusi, on tal võimalik rasedusest teada andmisega viivitada - eriti kui koroonapandeemia tõttu tuleb kõigil madalat profiili hoida.

Us Weekly allikas väitis mullu novembris, et Harry ja Meghan loodavad 2020. aastal kindlasti beebiootele jääda. "Pere on neile esmatähtis." Ajakirja New allikas aga kinnitas, et Meghan soovib teist last saada just nimelt Los Angeleses, kus elab tema ema Doria. Inglismaal tundnud ta end rasedusaegse tugivõrgustikuta hapralt, L. A. on aga tema endine kodulinn, kus lisaks emale elavad mitmed ta sõbrad. 

Mullusest Harry intervjuust loomakaitsja Jane Goodalliga jäi mulje, et prints soovib veel lapsi. Harry rääkis, et on eluaeg loodust armastanud. "Aga olen alati, ka enne lapse saamist ja lastest unistades, püüdnud hea seista selle eest ..." Seepeale sekkus dr Goodall: "Mitte liiga paljudest lastest!" Harry reaktsioon oli: "Maksimaalselt kaks!"