Ricky Gervais 2016. aastal Kuldgloobuste tseremooniat juhatamas. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
14. aprill 2020, 11:00

Ricky Gervais raevutseb: staarid vinguvad kodus, medtöötajad aga rabavad end ribadeks!

Nimekas briti koomik Ricky Gervais ründas värskes intervjuus superstaare, kel jätkub häbematust oma luksuslikus häärberis karantiinis istudes igavuse üle viriseda.

58aastane Gervais ("Kontor", "Statistid") ütles The Sunile, et kui koroonakriis on läbi, ei taha ta enam kuulda kellegi vingumist heaoluriigi ega medõdede teemal. "Haiglatöötajad teevad 14tunniseid tööpäevi ja ei kurda. Nad kannavad maski, millest neil on haavandid näos, nad riskivad isetult omaenda ja oma pere tervisega. Aga siis näen, et keegi kurdab, et peab basseiniga häärberis istuma. Ja ausalt, ma ei taha sellist juttu kuuldagi," ütles Gervais.

Võimalik, et Gervais viitab briti superstaari Sam Smithi hiljutisele tundepurskele sotsiaalmeedias: 27aastane laulja kurtis pisarsilmi oma fännidele, kui raske tal on koroonakarantiini ajal üksi kodus - ligi 14 miljonit eurot maksvas majas. Õnneks on Sam, kes ei identifitseeri end ei mehe ega naisena, leidnud viimasel ajal meelekindlust ja -lahutust - näiteks kauneid kleite selga passides ning oma fänne sedasama tegema utsitades.

 
 
 
View this post on Instagram

Ok beauties. It’s time to get into your dresses. Who’s with me? Let me see your gorj looks 👅🧜🏻‍♂️

A post shared by Sam Smith (@samsmith) on