One Direction 2014. aasta detsembris.Foto: AP/Scanpix
Inimesed
14. aprill 2020, 11:30

FÄNNID ELEVIL: One Direction tuleb uuesti kokku?

Poistebänd One Direction töötab salamisi kümnenda aastapäeva tähistamise kallal - New York Posti andmeil võib sellest sündida koguni uus singel.

Tänavu suvel, täpsemalt 23. juulil täitub One Directioni sünnist kümme aastat. Briti poistebänd on küll lagunenud ning igal lauljal on oma sooloprojekt, kuid pühendunud fännid märkasid, et Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson ja Niall Horan on hakanud Twitteris uuesti jälgima Zayn Maliki, kes lahkus bändist 2015. aastal. Malik pole endisi ansamblikaaslasi küll Twitteris uuesti fännama hakanud, kuid One Directioni poolehoidjad loodavad siiski, et nende lemmikud tulevad mingilgi moel uuesti kokku. 

Ühe bändiliikme mänedžmendile lähedane isik kinnitab New York Postile, et One Direction on varasemad erimeelsused seljatanud. "Nad tahavad midagi teha." Takistusi olevat siiski palju. "Mõistagi tuleb praegu ka kõike virtuaalselt teha."

Liam Payne ütles eelmisel nädalal The Suni intervjuus, et temal ja bändikaaslastel on seoses 10. aastapäevaga ühisvestlusi olnud. "On päris mitu asja, mida püüame ellu viia, ja käib agar meilivahetus."