Mia FarrowFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
14. aprill 2020, 09:55

Mia Farrow' tütar on koroonaviiruse tõttu haiglas

Hollywoodi staar Mia Farrow teatas reedel, et tema tütar Quincy on koroonaviiruse tõttu haiglaravil, ning palus oma fännidel tema pärast palvetada.

"Kas oleksite palun nii kenad ja saadaksite mu tütre Quincy nimel palve taeva poole teele," kirjutas 75aastane Farrow ("Rosemary laps")  reedel Twitteris. "Täna ei jäänud tal koroonaviiruse vastu võideldes muud üle kui haiglast abi otsida."

Farrow adopteeris nüüdseks 26aastase Quincy 1994. aastal, kui too oli aastane ja kandis veel nime Kaeli-Shea. Quincy on abielus ja tal on Coretta-nimeline tütar.

Esmaspäeval jagas Farrow rõõmusõnumit: Quincy läheb iga päevaga tugevamaks. "Tänan veel kord südamest kõiki heade soovide ja palvete eest."

Noorpõlveabielust helilooja ja dirigendi André Previniga on Farrow'l kaksikud pojad Matthew ja Sascha Previn (snd 1970), lisaks neli adoptiivlast, nende seas Soon-Yi Previn, kes on nüüd abielus Mia pikaajalise partneri Woody Alleniga. 1973. aastal adopteeritud tütar Lark Previn suri 2008. aastal.

Alleniga on Farrow'l ühine poeg Ronan Farrow, kes on nüüdsel ajal tuntud tippajakirjanikuna.  Näitlejanna on adopteerinud veel seitse last, kellest pole enam elus kaks.