"Puuduta mind" - Henry Rohtla; Anu SaagimVideo: Rauno Vahtre, Mari Luud
Inimesed
30. aprill 2020, 18:43

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeval kell 18 

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist 

„PUUDUTA MIND“ 130. SAADE | Taipoksija Henry Rohtla: kui sul on elukaaslane, kes koju jõudes kohe vastu pead annab, siis on ka karjäär tuksis

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Anu Saagimi seekordseks külaliseks on profisportlasest taipoksija ja treener Kevin Renno Võitlusspordi Akadeemiast, Henry Rohtla.

Anu Saagimi seekordseks külaliseks on profisportlasest taipoksija ja treener Kevin Renno Võitlusspordi Akadeemiast, Henry Rohtla.

"Puuduta mind" - Henry Rohtla; Anu Saagim (Mari Luud)

Henry on mees, kes on oma elus mänginud kõrgel tasemel jalgpalli ja täna teeb ta profitasemel tai poksi. 

Võtame saates Rohtlaga läbi teemad nagu taipoks, kickpoks, poksija mõtteviis, treenimine ja taastumine. Jalgpall, profisport ja ka emotsionaalsed pooled, kuidas valu ja kaotustega toime tulla ning kuidas mürgised suhted, eriti just paarisuhe mõjutab tippsporti.

Henry, kas rusikaga näkku saamine on valus?

See ei ole valus. Kui sa poksiringis tunned valu, siis pärast seda, kui adrenaliin läheb üle, tunned valu viis korda rohkem. Kõikide muude väikeste kõksude korral aitab adrenaliin hädast välja. Samas on ka see, et kui sa võidad, siis sa tunned vähem valu. Kui sa kaotad, siis sul on kõik kohad valusad. See on selline mentaalne asi. 

Kas halb partnerlussuhe võib samuti võiduvõimalused tappa?

 

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99